Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Potrzebne 2 komendy:

,

Popularne odwołania do tej strony: komendy potrzebne adminowi cs, urban terror comandos para gravedad, potrzebe komedy cs, comando para paintball, komendy na paintball

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2624
Narzędzia wątku

Potrzebne 2 komendy

`MaTT is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam potrzebuje 2 komend pierwsza komenda zeby bron była w prawej rece , druga na stare menu zeby nie było obrazków z gory dzieki

Odp: Potrzebne 2 komendy

szukam bana is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

1. cl_righthand "1"
2. setinfo _vgui_menus "0"

szukam bana zapalił Gibony od:
`MaTT (07-09-2008)

Odp: Potrzebne 2 komendy

`MaTT is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Dzieki działa

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Potrzebne pluginy na JB :)
Witam wszystkich:) 1.Mam prośbę, szukałem wszędzie plugina, w którym w say'u CT wpisuje /mikro czy cos w tym stylu i mikro dla TT się wyłącza. A Jak CT wpisze to jeszcze raz to mikro się włącza. 2.Na serwerze JailBreak widziałem admina, który rysował spray'e, poprostu trzymał " T " i rysował...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Patche potrzebne do gry
Witam, prawdobodobnie moglem tego nie znalesc i dalem dupy, potrzebuje informacji jakie patche wgrac tak aby dzialal mi Source na ns bo ciagle mam niepoprawna wersje gry, od ktorego do ktorego, download sam soobie znajde tylko cyferki patchow bym poprosil jak mozna...
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
Potrzebne intro
Potrzebuje jakies fajne intro do mojego Frag Movie jakieś krótkie i takie nie zbyt szybkie Dane techniczne: Czas trwania: Maksymalnie 27sekund Format pliku: Najlepiej WMV Intro z map: nuke, inferno, dust2 Podkład muzyczny: OFF bez głosu jak już mam nutke Dodatkowe info: jeżeli sie...
Szukam moviemakera
Potrzebne 2 moduły
Witam ! Szukam modułu na Bank Gringotta i na ul. Pokotną, jeśli ktoś nie wie o co chodzi, a pewnie jest takich sporo to oto przykład: Argo Magic School - witamy! 13 panel po prawej tam są moduły których szukam Może ma ktoś linki z kąd można je pobrać albo kontakt od kogo można je za darmo...
Prośby i oferty od/dla webmasterów
[logo] potrzebne
Typ Pracy: logo Wymiary: 200x200 Napis: ZaQ Dodatkowy Napis: 2009 Kolorystyka: niebiesko ,biało ,czarna Tematyka:CS 1.6 Nagroda: gibon PoZdro
Prośby o wykonanie grafiki
Potrzebne 2 Pluginy. ? ; o
Witam a więc tak potrzebuje dwoch pluginów. 1. Jakis dobry plugin zeby wykrywał czity na serwerze i banował. 2. Nie widać kto jest adminem np jak chece cos napisać na środku nie widac mojego nicku.
Szukam pluginu AMX/AMXX
Potrzebne 2 pluginy...
Witam! Szukam dwóch pluginów na serwer: - plugin nie banujący STEAM'a na serwerze NonSteam. - plugin banujący Neostradę. Jeśli już jest taki temat na forum, to czy mógłby mnie ktoś do nie skierować. Pozdrawiam!
Szukam pluginu AMX/AMXX
Potrzebne logo do cs :)
Witam. Mam prośbę. Czy mógłby mi ktoś zrobić logo do Cs w którym znajdował by sie napis Bania. . Inwencja, tło oraz dodatki dowolne byle by ładnie wyglądało:-). Z góry dziękuje. Pozdrawiam :).
OffTopic - Counter Strike
Bardzo Potrzebne<<!
Witam Potrzebuje przekroj komorki zwierzecej (czlowieka) dobrze odrzywionej i źle odrzywionej czyli tak jakby zdrowej i chorej... ze zdrowa nie ma problemu ale z ta chora... nie moge nigdzie znalesc dzieki z goory :wink:
OffTopic - Counter Strike
Potrzebne 5 pluginów!
Witam! Potrzebuje link lub nazwę: 1. Gdy wchodzę (wchodzi ktoś) na serwer, to żeby zamiast http://img522.imageshack.us/img522/8931/20796334gz1.th.png pokazywały by się takie jakby zasady http://img222.imageshack.us/img222/3681/30838098xi5.th.png 2. Gdy jest podłożona bomba to po lewej...
Szukam pluginu AMX/AMXX

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz