Popularne odwołania do tej strony: komendy potrzebne adminowi cs, urban terror comandos para gravedad, potrzebe komedy cs, comando para paintball, komendy na paintball
Witam wszystkich:)
1.Mam prośbę, szukałem wszędzie plugina, w którym w say'u CT wpisuje /mikro czy cos w tym stylu i mikro dla TT się wyłącza. A Jak CT wpisze to jeszcze raz to mikro się włącza.
2.Na serwerze JailBreak widziałem admina, który rysował spray'e, poprostu trzymał " T " i rysował...
Witam, prawdobodobnie moglem tego nie znalesc i dalem dupy, potrzebuje informacji jakie patche wgrac tak aby dzialal mi Source na ns bo ciagle mam niepoprawna wersje gry, od ktorego do ktorego, download sam soobie znajde tylko cyferki patchow bym poprosil jak mozna...
Potrzebuje jakies fajne intro do mojego Frag Movie jakieś krótkie i takie nie zbyt szybkie
Dane techniczne:
Czas trwania: Maksymalnie 27sekund
Format pliku: Najlepiej WMV
Intro z map: nuke, inferno, dust2
Podkład muzyczny: OFF bez głosu jak już mam nutke
Dodatkowe info: jeżeli sie...
Witam !
Szukam modułu na Bank Gringotta i na ul. Pokotną, jeśli ktoś nie wie o co chodzi, a pewnie jest takich sporo to oto przykład: Argo Magic School - witamy!
13 panel po prawej tam są moduły których szukam
Może ma ktoś linki z kąd można je pobrać albo kontakt od kogo można je za darmo...
Witam a więc tak potrzebuje dwoch pluginów.
1. Jakis dobry plugin zeby wykrywał czity na serwerze i banował.
2. Nie widać kto jest adminem np jak chece cos napisać na środku nie widac mojego nicku.
Witam!
Szukam dwóch pluginów na serwer:
- plugin nie banujący STEAM'a na serwerze NonSteam.
- plugin banujący Neostradę.
Jeśli już jest taki temat na forum, to czy mógłby mnie ktoś do nie skierować.
Pozdrawiam!
Witam. Mam prośbę. Czy mógłby mi ktoś zrobić logo do Cs w którym znajdował by sie napis Bania. . Inwencja, tło oraz dodatki dowolne byle by ładnie wyglądało:-). Z góry dziękuje. Pozdrawiam :).
Witam
Potrzebuje przekroj komorki zwierzecej (czlowieka) dobrze odrzywionej i źle odrzywionej czyli tak jakby zdrowej i chorej... ze zdrowa nie ma problemu ale z ta chora... nie moge nigdzie znalesc
dzieki z goory :wink:
Witam!
Potrzebuje link lub nazwę:
1. Gdy wchodzę (wchodzi ktoś) na serwer, to żeby zamiast
http://img522.imageshack.us/img522/8931/20796334gz1.th.png
pokazywały by się takie jakby zasady
http://img222.imageshack.us/img222/3681/30838098xi5.th.png
2. Gdy jest podłożona bomba to po lewej...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u