Popularne odwołania do tej strony: fallout 3 jak sprawdzic wersje, jak sprawdzic wersje cs 1.6, counter strike 1.6 jak sprawdzić wersję, jak sprawdzic wersje patcha, jak sprawdzic wersje fallout 3, cs jak sprawdzic patch, gorki 17 do ściągania pełna wrsia, jak sprawdzić wersję fallout 3, jak sprawdzic wersje csa, jak sprawdzić wersję fallouta, jak sprawdizc patch w cs, jak zmienic patcha cs 1.6, widźmin jak sprawdzić jakiego mam patcha, domowe karaoke 1.0 0.1 download, cs 1.6 jak sprawdzic patcha, fallout 3 cs pl
sam powinieneś wiedzeć jakiego msz patch, bo rzecierz go ściogałeś chyba że tego nie robiłeś. Polecam: wejdz w google i poszukaj patch'a v23.
Nie możesz zminiać cd-key. Zresztą to chyba problemy steamowców :P (inny dział)
Jak ściągałeś cs'a to niema znaczenia bo v7,v6,v9 niczym się nie różnią, ale jak coś wgrywałeś to chyba sam wiesz co to było, co do tego cd-keya to w Non-steam'ie jest nie potrzebny.
nie sprawdzisz
Polecam pamięć
Nie da się go zmienienić
To samo napisałem, a poza tym da się zmienić cd-key'a kupując następnego steam'a, ale on ma non-steam'a, więc cd-key nie jest mu potrzebny, więc po co ma zmieniać. Temat do zamknięcia.
Witam Jestem nowym użytkownikiem ale mam prożbe Czy ma ktos patcha polonizującego do prototype bo mam taki problem gram dochodzę do misji 2 lub 3 pojawia mi się filmik nagle staje sie czarny ekran może ktoś mi pomoze
Czesc wszystkim :P
Jak widac po temacie gram na no steamie .. hehe :P
no wiec jak kazdy wie do cs 1.6 potrzebne sa aktualizacje ^^ tzw patche :D
no a niestety nie wiem jaka sciagnac ;P
korzystalem juz z wielu np :
-v23 - nie szuka juz serwerow
-v24 - szuka serwery z protocolem 48 <ja mam...
Witam
Mam problem ponieważ zainstalowalem cs 1.6 gdy wbijam na serva pisze mi ze invalid cd key... ( mam cs NS i serwery tez NS ) i po zainstalowaniu patcha v23 uruchamiam cs (przez tego patcha) wyskakuje mi za kazdym razem taki blad
...
Witam,
mój kolega ma CSa bez steamu i ma inną grafikę broni i ludzi...
Chciałbym też tak mieć...
Myślę, że mi będzie się lepiej z takim patchem grało...
Proszę o sugestie i uwagi dotyczące tego patcha
Siemka mam taki problem poniewaz zainstalowałem sobie Couten strike source i mi dzialał było wszystko ok a po instalacji patch p.t : CSS_Patch_v17_04-04-2007-DZ wyskakują mi blędy pomozecie mi ? ;]
Dodano: Sob 03 Lis, 2007 ]
to jest pierwszy błąd
Dodano: Sob 03 Lis, 2007 ]
to jest...
Mam malutki problemik (dylemat?) na ktorym patchu działały by mi wszystkie servery non-steam ?
Wcześniej miałem V19, ale większość servow nie wchodziła i teraz nie wiem jaki mam zainstalować.
Proszę o szybką odpowiedz.
Z gory dzięki, RaFI.
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u