Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Oryginalny config.cfg dla non steam:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: orgenal config, cfg original cs 1.6, steam config.cfg, steam.cfg, config original cs 1.6, cfg cs 1.6 steam, cs 1.6 config.cfg download, config cs 1.6 original, cfg cs ns, cfg original del cs 1.6, prosze o config do csa non steam, cfg do cs 1.6 steam, cs 1.6 non steam config, config cs 1.6 non steam, gdzie jest config w cs non steam, cfg pobiez, cfg by steam cs 1.6, cfg para steam, cs config original, config do sc 1.6, confing counter strike, cfg original steam cs, cs cfg originali, orginal config.cfg, jak zmienić config w cs non steam

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 11274
Narzędzia wątku

Oryginalny config.cfg dla non steam

Zmorcia is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, potrzebuje oryginalny config dla cs 1.6 :)

Odp: Oryginalny config.cfg dla non steam

bakul. <3 is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Usuń starego cfg i po uruchomieniu CS'a będziesz miał oryginalny cfg.

http://www.forums.wiaderko.com/signaturepics/sigpic15624_9.gif

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Steam key 12 zł Nowy oryginalny
Witam mam do sprzedania key steam koszt to 12 zł tutaj daje link do aukcji. Steam Key Jedyna taka cena (1314619324) - Aukcje internetowe Allegro
Gry
[Steam] Config Non Steam
Witam. Grałem na Non Steam'ie - nie miałem żadnych problemów z grą - cfg był prawie domyślny - jedynie zmieniona rozdzielczość,nick i kilka innych. Teraz gdy przerzuciłem się na Steam'a gra mi działa trochę gorzej tzn. mniej płynniej. Myślę że to wina złych ustawiań - rozdz. mam taką samą, opengl...
Problemy z CS 1.6
[Wymienię] Konto STEAM z grami Red Orchestra i Speedball 2 - Tournament oraz oryginalny CD-Key CoD 2 na konto STEAM/STEAM Key Counter Strike:Source
Jak w temacie. :) Jestem gotów oddać niemal nieużywane konto Steam z grami Red Orchestra i Speedball 2 - Tournament w zamian za konto z CS:S, lub też Steam Key do CS:S. Mogę dorzucić jeszcze np. zaproszenie na Lockerz i dozgonną wdzięczność :D Dodam, iż milej widziałbym Steam Key, bo mam juz...
Zamienie
Config - STEAM
Witam. Mam problem ze swoim STEAM w Counter-Strike: Source. Nie zapisuje mi jednego configu. Gdy wpisuje 'cl_updaterate 100', to mi go nie zapisuje, tylko ciągle jest 'cl_updaterate 60'. Nie wiem, czemu nie chce go zmienić. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
config steam
elo czy mógł by ktoś przesłać mi swój config steam ?? bo ja wgrałem swój z ns i mi teraz steam źle działa z góry dzięki.
Problemy z CS 1.6
[Pytanie] Left 4 Dead Oryginalny steam
Witajcie! Jestem w trakcie ściągania Left 4 dead wersji scrackowanej.Powiedziane jest,że do działania gry wymagany jest Steam którego można pobrać ze strony steampowered.com.Owego steama już mam,kupiłem go wraz z cs'em 1.6,ale mam pewne wątpliwości. Czy wgranie nieoryginalnej gry do oryginalnego...
L4D
Oryginalny pad do PS2
Witam! Do sprzedania mam oryginalny pad do konsoli Sony PlayStation 2 Nie posiadam do niego opakowania. kontakt; gg 9688546
Archiwum forum
Oryginalny config
Witam, bardzo prosiłbym o dodanie tu oryginalnego configa bez żadnych interpów dodatokwych bindów itp itd... Taki cfg jak się zainstaluje od początku CSa
OffTopic - Counter Strike
Steam Config\Userconfig
A więc sprawa jest taka:bad: Chcę sobie dodać kilka skryptów! Nie mówie o scryptach typu norecoil bh np. All bronie prawa reka nóż lewa Dodaję je do config i nic! Nie mam userconfig to go stworzylem ale dalej nic! Wpisywalem w konsoli exec config.cfg DALEJ NIC! Wpisywalem w konsoli exec...
OffTopic - Counter Strike
Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam?
Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam?
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz