Popularne odwołania do tej strony: orgenal config, cfg original cs 1.6, steam config.cfg, steam.cfg, config original cs 1.6, cfg cs 1.6 steam, cs 1.6 config.cfg download, config cs 1.6 original, cfg cs ns, cfg original del cs 1.6, prosze o config do csa non steam, cfg do cs 1.6 steam, cs 1.6 non steam config, config cs 1.6 non steam, gdzie jest config w cs non steam, cfg pobiez, cfg by steam cs 1.6, cfg para steam, cs config original, config do sc 1.6, confing counter strike, cfg original steam cs, cs cfg originali, orginal config.cfg, jak zmienić config w cs non steam
Witam. Grałem na Non Steam'ie - nie miałem żadnych problemów z grą - cfg był prawie domyślny - jedynie zmieniona rozdzielczość,nick i kilka innych. Teraz gdy przerzuciłem się na Steam'a gra mi działa trochę gorzej tzn. mniej płynniej. Myślę że to wina złych ustawiań - rozdz. mam taką samą, opengl...
Jak w temacie. :)
Jestem gotów oddać niemal nieużywane konto Steam z grami Red Orchestra i Speedball 2 - Tournament w zamian za konto z CS:S, lub też Steam Key do CS:S. Mogę dorzucić jeszcze np. zaproszenie na Lockerz i dozgonną wdzięczność :D
Dodam, iż milej widziałbym Steam Key, bo mam juz...
Witam.
Mam problem ze swoim STEAM w Counter-Strike: Source.
Nie zapisuje mi jednego configu.
Gdy wpisuje 'cl_updaterate 100', to mi go nie zapisuje, tylko ciągle jest 'cl_updaterate 60'. Nie wiem, czemu nie chce go zmienić.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
Witajcie!
Jestem w trakcie ściągania Left 4 dead wersji scrackowanej.Powiedziane jest,że do działania gry wymagany jest Steam którego można pobrać ze strony steampowered.com.Owego steama już mam,kupiłem go wraz z cs'em 1.6,ale mam pewne wątpliwości. Czy wgranie nieoryginalnej gry do oryginalnego...
Witam, bardzo prosiłbym o dodanie tu oryginalnego configa bez żadnych interpów dodatokwych bindów itp itd... Taki cfg jak się zainstaluje od początku CSa
A więc sprawa jest taka:bad:
Chcę sobie dodać kilka skryptów! Nie mówie o scryptach typu norecoil bh
np. All bronie prawa reka nóż lewa
Dodaję je do config i nic!
Nie mam userconfig to go stworzylem ale dalej nic!
Wpisywalem w konsoli exec config.cfg DALEJ NIC!
Wpisywalem w konsoli exec...