Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Config:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 968
Narzędzia wątku

Config

JohnCena007 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

ej jak zrobic w config'u zby mial mniejsze celwnik i zeby sie nie zmniejszam jakbiegnie bardzo wazne pomocy!!!!!!!!!!!!!!

Odp: Config

bakul. <3 is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Cytat:
cl_dynamicrosshair 0
Ustaw sobie też celownik na small.

http://www.forums.wiaderko.com/signaturepics/sigpic15624_9.gif

Drill is Offline
młodszy pro

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Cytat:
cl_crosshair_size small
cl_dynamiccrosshair 0
I już masz mały celownik...

dagi12 is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Sory za offtop, ale przecież taki sam temat jest parę trochę niżej, a pozatym temat do zamknięcia.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Config LAN, a Config na roznych serwerach
Czym rozni sie config serera lan od zwyklego serwera (Chodzi mi o mniejszy recoil spotykany takze na serwach)
OffTopic - Counter Strike
FPS a mój config
Witam, otóż podaję niżej mój config na podwyższenie fps z małą zmianą grafiki (jak dla mnie). Otóż proszę: 1. O wypisanie tych komend, które ZWIĘKSZAJĄ fpsy i które źle współpracują z zintegrowaną grafiką intela w laptopie. 2. Znalezienie komendy która jest odpowiedzialna za ogień z lufy z broni...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Steam] Config...
Witam,mam problem bo wyłączyłem kompa i teraz wróciłem do domu włączam steama i ustawienia się po przestawiały w ogóle keybord nie mam nic config mi się skasował ... da się jakoś przywrócić tamten stary?.
Problemy z CS 1.6
[Steam] Config i FPS
Powiedzcie mi co mogą mi dodać cfg i jakie byście polecili? I jak sprawdzic FPS?
Problemy z CS 1.6
[Steam] Config ?
Witam, mam pewien problem z CS. Z tego co wiem jest to spowodowane przez źle ustawiony config. Skiny przy niskim pingu srasznie lagują, a sam gine zanim zobacze przeciwnika. Mój internet to 6 MB, pisze 7.4(neo), proszę o podanie najlepszych ustawień ratów, cl_cmdrate i cl_updaterate, chyba że są...
Problemy z CS 1.6
config
dlaczego nie moge niczego zmienic w configu? jak juz chce zapisać wyskakują jakieś błędy
Instalacja gry i podstawy
Win IP Config 2.7.2
Free download Win IP Config 2.7.2 | Pobierz za darmo Win IP Config 2.7.2 Darmowy program, służy do poinformowania nas o tym jakie mamy zainstalowane urządzenia sieciowe na naszym komputerze. Cechy: program podaje informacje na temat zainstalowanych urządzeń sieciowych na naszym komputerze; ta...
Systemowe
config
Witam. Gdy wyrzucam bron i podnosze ja to nie podnosi mi ja od razu tylko musze zmienic. Chcialbym sie dowiedziec co trzeba dopisac lub usunac z configu zeby tak sie nie dzialo... Pozdr
Problemy z CS 1.6
config.cfg
Dawno już nie grałem w CSa i teraz znów zacząłem. Jednak mój net wymaga ustawien dl... , rate itp. Tu nachodzi moje podstawowe pytanie... Gdzie on się znajduję? @edit Dobra już znalazłem #down coś ci się chyba pomyliło
Problemy z CS 1.6
config css
chcialem sie zapytac czy sa jeszcze jakies roznice pomiedzy cs.6 a cs source? czy tylko grafika sie zmienia ? bo jak sciagne css chcialem sobie wbic tego confinga co mam na cs1.6 zadziala? czy bede musial recznie ustawiac i wpisywac inne bindy ? :]
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz