Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu C-S non steam - nie działa!:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: nie chodzi mi cs 1.6 no steam, nie chce mi dzialac cs 1.6 nosteam, dlaczego fighter nie dziala w cs 1.6 non steam, 3d analyze jak dziala, counter strike 1.6 non steam nie działa, cs 1.6 non steam favorites nie działa, cs 1.6 non steam nie włacza sie, cs 1.6 non-steam de_tuscan nie dziala, czemu mi ns nie dziala, jak dziala cs steam, cs 1.6 nosteam nie dziala, cs s non steam nie dziala, nie dziala mi cs 1.6 non steam

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 5044
Narzędzia wątku

C-S non steam - nie działa!

saper007 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam!
Całkiem niedawno ściągnąłem sobie torrenta, który miał zawierać c-s 1.6 steam i c-s 1.6 non steam. Po zainstalowaniu oby dwóch c-s'ów, non steam nie działa...czego nie można powiedzieć o c-s steam - chodzi bez zarzutu. Więc w czym problem? Dlaczego c-s non steam nie działa?

Z góry dzięki za odpowiedzi!

Pozdro!

Odp: C-S non steam - nie działa!

bakul. <3 is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Ściągnij stąd Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

http://www.forums.wiaderko.com/signaturepics/sigpic15624_9.gif

Odp: C-S non steam - nie działa!

musztarda is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

bakul odbanuj mnie na chowanym prosze Mistrzuu

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] CS 1.6 Non Steam nie działa!
Witam!Zrobiłem wszystko! 1.Pobrałem CS 1.6 full v7 2.Zainstalowałem 3.Pobrałem patcha V23 4.Zainstalowałem w CS (D:\Puszka\CS\Valve\ (tu nic nie było) 5.Pobrałem MasterServers.vdf 6.Zamieniłem te stare na nowe 7.Zaznaczyłem "Tylko do odczytu" 8.Włączyłem CS'a przez ikone:"Counter Strike 1.6...
Instalacja gry i podstawy
cod mod który działa na steam i non steam
tak jak w temacie szukam coda który działa na serwerze steam i nonsteam . znalazlem duzo paczek z codem ale wszystkie zmieniały z serwera steam/nonsteam na only steam a ja chce zyby działało na serwerze steam/nonsteam
Szukam pluginu AMX/AMXX
[Steam] Steam Community nie działa
Witam, Jak w temacie steamcommunity mi nie działa, nie mogę wyświetlić swojego profilu ani nikogo innego. Usunąłem Steam.dll i SteamUI.dll żeby ściągnąć aktualizacje, ale nic nie pomogło. Może ktoś ma podobny problem? ---------- Post dodany 09-03-2010 o godzinie 18:24 ---------- ...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Po zainstalowaniu CS w Steam cfg nie działa!
Zainstalowałem CS w steam i gdy uruchomiłem Counter Strike i weszłem na serw to CFG nie działał sprawdzałem CFG ale jest tak samo jak było!! Prosze o szybką odpowiedz!!
Problemy z CS 1.6
[Steam] Avatary w steam nie działają.
Otóż mam problem z avatarami w steam. A mianowicie co kilka uruchomień cs-a 1.6 gdy patrze w rank (tab) na serwerze tylko dla steam nie mam tam żadnych avatarów oprócz mojego i moich znajomych. Nie wiem zupełnie o co z tym chodzi, bardzo mi to przeszkadza ponieważ posiadam admina na serwerze...
Problemy z CS 1.6
HLTV działa na Non Steam?
Ostatnio przeszukałem wszystkie takie tematy, ale nie znalazłem nic sensownego. Jedni mówią, że da się zamówić (ale sami nie wiedzą jak), jedni że już się nie da. Często jednak widzę potyczki klanów Non Steam, którym towarzyszy na servie HLTV. Bardzo mnie to więc ciekawi. Chcę się dowiedzieć czy...
Instalacja gry i podstawy
Nie działa mi cs 1.6 steam !
POMOCY KUPiŁEM STEAMA anthylogy działa mi wszystko oprócz tego co chce :( CS 1.6 NS też mi nie działa co mam zrobić na ns pokazywało cos c++ HL.exe taki błąd A na STeam nie nie pokazuje tylko wchodze czemak a zanim pokaze sie ta lista new game itp . gra sie wyłacza nie pokazuje żadnego błedu...
Problemy z CS 1.6
Działą czat - nie działa CS - działa CS - nie działa czat... pomozcie zalamanemu graczowi :(
to napisalem do kumpla: patcha instaluje we wszystkie mozliwe miejsca i czat nie dzialal, a teraz zaczelo dochodzic cos o tym shot gunie :/ prosze pomozcie :( PS. kiedys pobralem innego CSa to dzialal czati blyo git, tylk oze wczoraj wchodze patrze a tu wszystko przesuniete i obraz byl...
Problemy z CS 1.6
STEAM - płyta nie działa.
Witam, W Ostatnim czasie zakupiłem CS Anthology, Wkładając płyte do mojego napędu nie odczytuje jej. Jeżeli wiecie czym to może byc spowdowane, proszę o pomoc.
Problemy z CS 1.6
Non steam działa normalnie a steam. . . .PINGI
Tak jak w temacie. Jak włącze cs'a non steam to wszystko przez internet idzie zajebiaszczo- pingi 60-. . . a jak kurde chce pograc na steami i tylko go odpale to zaraz w cmd.exe wyskakuje mi kur.a ping po 2000 najmniej . Ludzie pomóżcie. . . Oczywiscie w grze to samo pingi paranormalne. .
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz