Popularne odwołania do tej strony: bronie do cs 1.6 download, bronie do cs 1.6 pobierz, nowe bronie do cs 1.6 download, jak podmienic modele broni w cs, podmianki do cs 1.6, podmiana modeli i skinow z nonsteam na steam, modele broni do cs 1.6 non steam, bronie do cs source download, podmiana dzwiekow broni w cs plugin amx, plugin do podmiany modeli broni, download nowe bronie do cs 1.6, modele broni do cs 1.6 pobierz, wyglady broni do cs, czy da się podmienic skiny broni w counter strike na steamie, jak podmienic skiny postaci w cs 1.6, cs 1.6 jak podmienci modele, amxx cs podmiana modele broni, jak podmienic modele w gta 4, cs 1.6 podmiana broni, cs jak podmienic wyglad broni, cs steam podmiana dzwiekow, arme de substitution, cs zmiana modelu broni plugin, bronie do pobrania cs 1.6, podmienianie modeli cs
ma ktoś stronkę na której można podmieniać modele, bronie. itp. z cs 1.5 na cs 1.6?
Bo podobają mi się te wyglądy broni i modeli i te różne z cs 1.5 a chce je miec w 1.6
Jeśli chcesz podmienić modele na CS:Condition Zero, to poszukaj na forum wątku z patchem All In One (on podmienia modele broni, skiny postaci, dzwięki). Ale niestety nie mogę Ci pomźc z tymi modelami z CS 1.5
Jeśli chcesz podmienić modele na CS:Condition Zero, to poszukaj na forum wątku z patchem All In One (on podmienia modele broni, skiny postaci, dzwięki). Ale niestety nie mogę Ci pomźc z tymi modelami z CS 1.5
Mam poważny problem, ponieważ pościągałem modele z FPSbanana.com
Podmieniłem wszystkie pliki , i wrzuciłem dzwięki broni...
Wbijam do gry zrobiłem restart serwera, a nowych modeli ŻADNYCH nie ma...
W czym może być problem?
Mam problem ponieważ podmieniłem sobie modele do CS 1.6 Steam
Ale...w menu wyboru mam stare zdjęcia...jak je podmienić?
(Jesli był taki temat to sorry)
Siemka,
proslbym zeby ktos mi napisal plugin,
ze wszyscy z T maja model o adresie ' models/player/JailBreak/JailBreak.mdl ' ,
CT pozostaje bez zmian.
Z gory dziekuje.
Witam, mam problem z podmiana modeli w Zombie Plague 4.3. 1-szy raz jak podmienialem modele skompilowalem plugin wszystko bylo ok, pozniej ten sam .sma edytowalem i pozmienialem model łap niestety nie chca sie nawet sciagac, w logach zadnego bledu nie widze. Oto .sma:...
Jeśli zły dział to z góry przepraszam!
Mam pytanie.
Podmieniłem modele na te z CS 1.6 NS lecz w menu przy wyborze postaci nadal są obrazki modeli ze Steama.
Można to jakoś zmienić?
Z góry dz !
nie moge sobie poradzic z zamiana modeli
edytowalem plugin w ten sposob
/*================================================================================
-----------------------------------
-*- Default Zombie Classes -*-
-----------------------------------
Witam.
Jest jakiś nie zależny plugin który robi max. xiemność na mapie jak przy Zombie Infection MysticDeath ?Bo aktualnie na moim HNS jest za jasno ;/
Oraz jak podmienić modele gracz bo i tak modele zombie są to czemu ich nie wykorzystać:P
All CT żeby byli zombie1 a all TT zombie 2
Szukam pluginu dzięki któremu po wpisaniu w say np. "/model" pojawi się menu w którym będę mógł wybrać model do podmiany (modele oczywiście mam). Może idzie przerobić ten plugin?(polega on na tym iż "nakłada" modele na głowę standardowo czapki, lecz potrzebuje pluginu który całkowicie zmieni model:...
Witam :grin:
Mój kolega mówił że można podmienić bronie z sc condition zero aby one byłu w normalnym cs1.6 Proszę o pomoc!!
Prosił bym o przetestowane sposoby ponieważ nie chce spaprać gry ! :smile:
Pozdrawiam Royalman :cool:
PS.
zapomniełem napisać że mam cs condit. zero na kompie tylko...
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u