Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Surf_SKi 2:

Popularne odwołania do tej strony: surf_ski2 free, jakie komendy ustawić do surf ski 2, komenda air surf cs, msp settings surf ski, jak surfować na mapie surf_ski 2, surf ski settings

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 7578
Narzędzia wątku

Surf_SKi 2

Konrad666 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

To jest tak jak mam admina na serwie, i jest mapka surf ski 2. (Wgrane od nowa mapy bo sie wyłączył amx) I podczas grania ściaga na dół. TAk jakbyście włączyli sobie grę na botach i spróbowali surfować to zobaczycie że się nie da. Coś koleś gadał na serwerze że trzeba włączyć AIR czy coś :) Tak więc jaka jest komenda co trzeba z tym zrobić ???

Borat@pl is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

sv_airaccelerate 100 albo amx_cvar sv_airaccelerate 100 wpisz w konsoli

pozdrawiam:)

Shadow is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:

PO pierwsze jak ściąga w dół to nie umie sie serfować :D, serfuje sie nie wciskając W
TA mapa jest pod sv_airaccelerate 100 ( ale i bez tego można spokojnie surfować)

Konrad666 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Cytat:
Napisał Shadow
PO pierwsze jak ściąga w dół to nie umie sie serfować :D, serfuje sie nie wciskając W
TA mapa jest pod sv_airaccelerate 100 ( ale i bez tego można spokojnie surfować)
Wiem jak się surfuje ^^

Zaraz sprawdze bo chyba mi to właśnie sv_airaccelerate 100 nie dzialało ... było tak samo... ale sprawdze to 2 :) zaraz napisze i zeedytuje :)

anglos150 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

a jak np gra jakis zoltodziub na servie to wpisz sv_gravity200 tylko ze to psuje caly klimat mapy surf no ale coz tez sie fajnie gra bez grawitacji a jak to nie pomoze to zamiast 200 wpisz 1 lub 0 wtedy jest zabawa xD !!

czarnypl2 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

sv_accelerate 100 może?

Borat@pl is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:

Cytat:
a jak np gra jakis zoltodziub na servie to wpisz sv_gravity200 tylko ze to psuje caly klimat mapy surf no ale coz tez sie fajnie gra bez grawitacji a jak to nie pomoze to zamiast 200 wpisz 1 lub 0 wtedy jest zabawa xD !!
bez komentarza....

Cytat:
Napisał czarnypl2
sv_accelerate 100 może?
nie sv_accelerate 100, tylko sv_airaccelerate 100, a jak to niedziala to czyli nieumiesz surfowac:)

Konrad666 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

amx_cvar sv_airaccelerate 100 Działa :)

Borat@pl is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:

http://www.forum.wiaderko.com/topics...3924.htm#18541 tu kiedys byl ten sam problem :)

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku