Witam.Mam duzy ping od tygodnia 200-400 wczoraj mialem taki sam zainstalowalem od nowa cs STEAM mialem 20-40ping a dzis o 16 znowu duzy ping mam internet od Neti 4 mb/s
|
|
Witam.Mam duzy ping od tygodnia 200-400 wczoraj mialem taki sam zainstalowalem od nowa cs STEAM mialem 20-40ping a dzis o 16 znowu duzy ping mam internet od Neti 4 mb/s
Pewnie wina dostawcy, sprawdz w cmd ping Google i daj (jeżeli masz niski a w cs duży) to rr cs'a.
w internetu w domu korzystasz tylko Ty na tym komputerze?
Może ktoś zajmuje Ci łącze ?
z czego masz internet?
siec niedostosowana do ilosci uzytkownikow. torrentownia na routerze brzegowym. firmy teraz daja coraz szybsze nety nie przebudowywujac sieci. u mnie miesiac przed opcja 20mb ping spadl prawie dwukrotnie :D dzwon do dostawcy, ze net nawala. moze cos popchna z remontem lub na odpierdol dadza priorytet konkretnym portom.
teraz mam ping 20 o 8:54 mam router moja siostra przychodzi o 15 i dlatego taki ping ale kiedys ona nawed sciagala a ja gralem w cs ping 30 20
Mam podobnie tylko dzieje mi sie tak co miesiac do 2 mi pomaga reistal systemu.

z tego co pamietam to w multimedii co kilka muiesiecy tracilem calkowicie polaczenie... ze strony pomocy technicznej bylo wszystko ok. pomagal tez reinstall. na win7 jest ok
| « Problem ze Steam | Myszka nie działa razer problem » |