Popularne odwołania do tej strony: duzy ping na garenie, jak obniżyć ping w cs steam, czemu ping mi skacze w csie a w innych grasz nie, jak poradzić sobie ze skaczącym pingiem w cs 1.6 neostrada 512 mb, co zrobicgdy mam duze pingi
Witam.Mam duzy ping od tygodnia 200-400 wczoraj mialem taki sam zainstalowalem od nowa cs STEAM mialem 20-40ping a dzis o 16 znowu duzy ping mam internet od Neti 4 mb/s
w internetu w domu korzystasz tylko Ty na tym komputerze?
Może ktoś zajmuje Ci łącze ?
z czego masz internet?
Znam wszystkie możliwe pytania i wszystkie odpowiedzi. Jeżeli mimo to je zadaje, to znaczy, że jest to niestetymój obowiazek Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać. Kartezjusz.
siec niedostosowana do ilosci uzytkownikow. torrentownia na routerze brzegowym. firmy teraz daja coraz szybsze nety nie przebudowywujac sieci. u mnie miesiac przed opcja 20mb ping spadl prawie dwukrotnie :D dzwon do dostawcy, ze net nawala. moze cos popchna z remontem lub na odpierdol dadza priorytet konkretnym portom.
z tego co pamietam to w multimedii co kilka muiesiecy tracilem calkowicie polaczenie... ze strony pomocy technicznej bylo wszystko ok. pomagal tez reinstall. na win7 jest ok
Witam mam problem w cs 1.6 mam za duzy ping rano mam go od 70-90 a gdy wybije godzina 12 + to staje sie 200+ przeczytalem cale forum i nic nie pomoglo mam neta z Neti 1.3 mb Adsl ram mam 512
wgralem jakies 3 dni temu nowego windowsa ale nic nie pomoglo skanowalem kompa w poszukiwaniu wirusa...
Mam ping +300 lub wieciej. Mam neostrate 1 mb (livebox)
A tu jest test. Aha tylko w cs takie pingi mam
http://www.speedtest.net/result/699533199.png
a to test z gdyni
http://www.speedtest.net/result/699534741.png
Witam mam problem gdyz ping mam w granicach 70 czasami kolo 100.. co mnie rozprasza..
Predkosc internetu w okolicach 3-4 mb/s
moi znajomi maja neta 1 mb/s a pingi po 30-40..
prosze o pomoc..
probowalem juz wszelkich sposobow ale nicnie pomaga. :(
witam mam problem szybkość łącza to 11 Mb/s grając w cs mam ping od 300 do 1200 żadko spada poniżej 200... próbowałem juuż z hl toolz ale nic nie daje może ktoś coś poradzić??
Witam
Moj problem polega na zbyt wysokim pingu w csie (100-140). Jak go zmniejszyc?
Moj net to neostrada 1mb/s. Format robiony byl niedawno. Wirusow niema. Download jest taki jak byc powienien. Raty ustawione wg programu HLToolz. Wszystkie programy typu gg powylaczane. Nic nie pobieram w...
Witam mam problem z pingiem i lagami. Mam ping od 100+ a z czym to idzie duże lagi i nie moge grać wcześniej normalnie wszystko śmigało miałem ping do 50. Proszę o pomoc.
Siema,
Wiem ze temat byl napewno kilka razy poruszany, ale jak mozna zmniejszyc ping?
Zrobiłem manewr z gpedit.msc ustawilem rate i w sumie nadal na "zachodnich" serwerach wyrzuca mnie za zaduzy ping
To co mnie najbardziej dziwi, że łącze mi zassysa po 2,2MB/s prędkość łącza mam...
2 raz pisze bo nikt mi nie pomógł
mam problem z pingiem...
kolega robi serwer, jak mnie nie ma to ping jest 60-120, a jak ja wejde to ping skacze do 2000
kolega ma liveboxa 1mb/s
ja mam neo 512 mb/s
mam tez orginalnego soursa, który mi dobrze chodzi, nie mam takich pingów
pomozecie?
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u