Jak ją Wyłączyć ? Pomocy mam 10 fpsów jak strzelam.
Zna ktoś jakie są sposoby zeby powiększyć FPSy ? :roll:
|
|
Jak ją Wyłączyć ? Pomocy mam 10 fpsów jak strzelam.
Zna ktoś jakie są sposoby zeby powiększyć FPSy ? :roll:
W ustawieniach karty musisz ją włączyć.
Morti890, o właśnie to ja tez potrzebuję zwiększyć trochę ,ponieważ mój kolega ma 100 fps a ja mam 30 :/ a mamy podobne karty graficzne
kOLEśCO MASZ ZA OCZY żE WIDZISZ RóżNICE MIęDZY 30 A 100 :o
mi pomogly te dwa programy:
http://www.wiaderko.com/cs/counter-s...ownload/art/24
http://www.wiaderko.com/cs-1.6/konfi...strike/art/395
W ustawieniach karty musisz ją włączyć.
Dokładniej może.
Morti890, o właśnie to ja tez potrzebuję zwiększyć trochę ,ponieważ mój kolega ma 100 fps a ja mam 30 :/ a mamy podobne karty graficzne
No to mamy podobny problem.
kOLEśCO MASZ ZA OCZY żE WIDZISZ RóżNICE MIęDZY 30 A 100
Idź sobie w tibie pograj albo pocheatuj albo wyprowadź psa ...n/c marna prowokacja
Jaką masz kartę ?
nVidia Riva TNT2
i mam Desktop Manager nView
uzyj tych programow co dalem linki a jak niebedzie dzialac to bedziemy dalej kombinowac
Pytal jak wylaczyc synchronizacje pionowa, a wy spamujecie jakimis programami i offtopami :evil: Jak wylaczyc synchronizacje pionowa? Nic prostszego: klikasz na pulpicie w dowolnym miejscu ppm*>Właściwosci>Ustawienia>Zaawansowane>nVidia Riva TNT2> Tutaj nie wiem dokladnie ale po lewej stronie powinna byc zakladka i tam musisz poszukac bo ja niestety tyle pamietam a u siebie sie bawilem torche i mam pozmieniane, a jezeli nie bedzie zakladki to napewno bedzie cos innego po czym trafisz do celuJezeli Pomoglem cos mi sie nalezy
![]()
*Prawy Przycisk Myszy
Nie sadze zeby cos pomoglo odblokowanie vertical przy30fps. To daje efekt przy dobrej karcie, bo czesto jest tak ze ma sie 60fps, a zeby miec 100 trzeba odblokowac vertical i add unntit. Przy 30 fps dziala OpenGL w ogole ? W takim wypadku korzystanie tylko z programow lub odpowiednich sterownikow.
Przydatna strona : http://www.tweakers.thi.pl/
Troche offtopic :oops:
NO dzięki zobacze program ReForce i pokombinuje w sterownikach.
[ Dodano: Wto 30 Paź, 2007 ]
Jak skonfigurować ten program ? ;
A w Destktop Manager nView (czyli w takim managerze karty graf.) nie ma nic o synch. pionowej
Pomocy ..10 fpsów :{
developer 1 wpisałeś?
no ja tez mam pewien problem z FPS nie zeby mi to az tak przeszkadzalo ale no czasami by sie przydalo wiecej !! otoz gram sobie w 1.6 i mam tylko 60 FPS (kiedys czytalem ze trzeba cos tam wpisac czy cos ale to bylo dawno jak jeszcze w 1.6 nie gralem !) a np wlaczam CS:S i mam ok 130 fps !! wiec jak to mozliwe ze na takim 1.6 mam tylko 60 FPS a na Source az 130 ?? mogl by mi ktos pomoc !!
Jezeli masz 60 fps to znaczy ze musisz synchronizacje pionowa wylaczyc - masz 100 fps. Jezeli chcesz miec wiecej niz 100 fps ( chociaz wg mnie 100 to optymalna wartosc ) to wpisujesz fps_max 200; developer 1 i gitarka gra![]()
Morti890, właściwości wyświetlacza daj, a jak nic to kliknij na wyłącz nView.
Beeep ! POMOCY Nie pomogło
| « Co daje Auto aim | serwery... » |