Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6 |
Popularne odwołania do tej strony: aim cs, cs aim, auto aim, aim do cs, co to jest aim w cs, auto aim cs, aim w cs, tibia auto auto aim, auto-aim, co to aim w cs, co to jest aim, cs auto aim, co daje aim, autoaima, auto aim w cs, cs auto-aim, auto aim cs 1.6, auto aim tibia auto, co daje auto aim w cs, autoaim, aim co to jest, co zrobić by mod mouse aim działał, co to jest auto aim, aim cs co to jest, aim cs non steam
|
Serwery forum.wiaderko.com
|
|
|
 Co daje Auto aim |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:

Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0
|
Co daje Auto Aim w Opcjach w zakładce "Mouse"
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Super Mod
Poziom upalenia:

Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter
Spalił:
662 za 376 wypowiedzi
Postawił: 7
|
Wbudowany aimbot, ale działa tylko na serwerach z ustawieniem sv_cheats 1. A z tego co wiem nie istnieje taki serwer co ma tak ustawione...
Graczu CS'a, coś dla Ciebie: # Puchatek 4FuN - Serwer CS 1.6 NonSteam / Steam z wysokim poziomem - IP: 84.38.95.197:27020
# Serwer Ventrilo (VT) w wersji 2.1.4 - IP: 84.38.95.197 Port: 3784
# Nie masz ściągniętego CS'a? Żaden problem! Możesz go pobrać za darmo bez limitów klikając tutaj
Jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer z doświadczeniem
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
No i jak grasz na własnym serverze z bocikami ;}
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer z doświadczeniem
Poziom upalenia:

Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
|
A jak to działa?Bo włączam tą opcje i wpisuje komende i nie ma żadnej zmiany.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
prawie jak pro
Poziom upalenia:

Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
1 za 1 wypowiedź
|
aimbot to czit a to dziala w podobnie czyli automatycznie celuje na przeciwnika
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Spamer z doświadczeniem
Poziom upalenia:

Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
1 za 1 wypowiedź
|
jesli chcesz na tym grac to server musi miec miec ustawione sv_cheats 1 tak jak powiedzial seba!!!!
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
V.I.P.
Poziom upalenia:

Doświadczenie: kręci gibony
Spalił:
51 za 47 wypowiedzi
Postawił: 32
|
Wszystko ładnie Podsumowane :P
Zamykam
|
|
|
|
 |
 |
Podobne wątki
|
| Temat |
Forum |
|
Witam
Chciałem zrobić cfg, klawisz 4 zastąpić F4, gdy go zrobiłem myślałem ze będzie działał w 2 stronę niestety nie działa zmienia mi z broni na granat ale nie wiem jak zrobić żeby działało z powrotem tzn. z granata na broń główną.
Powiedzmy idę z ak47 i chcę zmienić na granat to naciskam F4...
| Problemy z CS 1.6 |
|
TIBIA AUTO 8.55
W pełni czysty plik na co daję skan:
Virustotal. MD5: c89c34fdace8247bbebbc2d2166e068e Suspicious.Insight Generic13.BTOY Trojan.Win32.Chifrax.c
Podstawowe funkcje:
-> Runemaker
| Internet i sieci |
|
Mam komp z Vistą, 1 GB ram, troche mało więc myślę, myślę i wpadłem na to ReadyBoost, podpinam pendrive, pamieć do wykorzystania na pendrive ustawiam 1 gb, ok wszystko chodzi, ale nie wiem czy to coś daję...
Czy to daje tak jak bym miał teraz 2 GB czy jak?
| Procesory, RAM, chipsety, płyty główne |
|
Witam ,
Chciałem zapytac co daje karta dzwiekowa ... i czy w ogóle cos daje? Niektórzy mowia , ze nie warto jej kupywac bo nic nie daje . Mam sluchawki creative fatality i zamierzam kupic karte dzwiekowa sound blaster live 5.1 . Czy to dobry zakup ? Bede "słyszał" efekt ?
| Problemy z CS 1.6 |
|
Siema,poprosil bym o avatar
wymiary:250x250 i 450x450
tematyka: fajne laski,gole xD
napis: kOx ' u
z gory dzieki :)
| Prośby o wykonanie grafiki |
|
witam dzis rano gdy chcialem wlaczyc sobie cs wyskoczyl mi blad o monitorze mialem to juz kiedys wiec zmienilem rozdzialke a tu dalej swoje wiec teraz juz nieiwem co zrobic HELP HELP HELP GIbony za kazda odpowiedz pomocna
| Problemy z CS 1.6 |
|
Witam !
Prosiłbym o wykonanie dla mojego klanu headera na stronke.
Za każde prace dam po 2 -3 gibony
Wymiary : 750 x 150
Kolorystyka : coś pod strone eXcidicum. # Since 2008
Napis : eXcidicum ( a mniejszymi literami obok dyktujemy styl )
Prosze także o umieszczenie z lewej strony herb...
|
Witam serdecznie potrzebuje jakiś logotyp 22x10 cm potrzebuje tego do Koszulki klanowej :)
coś w stylu http://www.twojekoszulki.ovh.org/images/partnerzy/pent.jpg
albo jakiś ładny napis na początku MT i potem Makers-Team jakiś wyczepisty napis może być
Daje 4 Gibony!!!!
|
Od ponad pół roku gram w CS 1.6 nonsteam. Wiem że na Steam'ie ludzie grają duzo lepiej i tym samym ozna sie czegos tam od nich nauczyc. Ale nie znam zasady działania steam. Może mi to ktoś wyłumaczyć??
| Instalacja gry i podstawy |
|
Elo
Mam pytanie sciagnelem cs cz z tąd http://www.forum.wiaderko.com/topics24/counter-strike-condition-zero-non-steam-download-vt3004.htm
i wyszukuje mi same servy steam a czy moglbym zrobic tak zebym mogl grac na serverach cs1.6 non steam bo jak chce sie polaczyc z serverm non steam to nieda...
| Problemy z CS 1.6 |

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz
|