no mam te pliki co sa od rak i gdzie je wkleic? i jak maja sie nazywac bo roznie sciagam to maja rozne nazwy wiec niewiem
bronie granaty etc. tow models a rece?
|
|
no mam te pliki co sa od rak i gdzie je wkleic? i jak maja sie nazywac bo roznie sciagam to maja rozne nazwy wiec niewiem
bronie granaty etc. tow models a rece?
Ręce też w models ;) a jak nie to do classes lub sprites :D
prostexD
ej ten co ma nick "problemycs" niech warna dostanie, i to gdzie wrzucic?
Musisz ręcznie edytować każdy model i w nim ręce zmienić.
kurde, sciagam z fpsbanana.com rece i tam mam rozne pliki, gdzie to wrzucic, a jezeli juz jakies tam edycje to moze dacie mi cos konkretnego:?: ja to nietaki pro w rekach
Modele rąk to PROJEKTY. Każdy PRAWDZIWY model rąk jest wgrany razem z modelem broni.
jezu no powiedzcie mi jak sie nazywaja te pliki z recami to dam wam gibona- chyba wystarczy xD
PIsza ci jak byk, a ty jeszcze marudzisz omg, co za idiota... Musisz zedyowac kazdy model zosobna... Poszukaj bylo na fourm xx razy.
ale powiedz mi, gdzie to gowno jest?!?!? csstrike/models? csstrike? jak sie nazywaja te do podmiany? i niemusze edytowac skoro mam gotowce nie? dobra wydtlumacz mi pokolei albo daj linka do teamtu bo znalesc niemoglem
| « Gotowe loga ze stronki spraylogos.de, instalacja ? | problem podczas laczenia z serwerem » |