Witam, pisze o tym problemie, gdyz juz od 2 tygodni przegladam te forum i nadal nie moge znalezc odpowiedzi, na nurtujace mnie pytanie...
A wiec tak,
Chodzi o ping, mam transfer 5mb ( download 5000 Kbps, upload 260 Kbps), internet mam osiedlowke, modem, nie zaden router, nie radiowka. Komp w miare nowy - 2 lata, XP windows mam.
Niestety ping mam w granicach 60-70, kiedy to 2 tygodnie temu, na wszystkich polskich serwerach mialem max 25.
W pierw, dzwonilem do osiedlowki 5 razy, by to naprawili.. z 3h lacznie z nimi gadalem na ten temat, nawet mi neta do 10mb zwiekszyli ale to nic nie dalo..
Robilem wszystko, z poczatku korzystalem z hl toolz, by rate ustawic, nie pomoglo..
Robilem reinstalacje cs'a - nie pomoglo
Korzystalem z cleanera, czy spybota search&destroy - nie pomoglo
Ustawialem w karcie nvidia praktycznie wszystko co pisza na roznych forach ( z 3 strony w google na temat pingu obczytalem)
Korzystalem z programu "usprawniajacego lacze" - cfsospeed, tez nie pomoglo..
Jedyne co zauwazylem to to, ze wlasie 2tygodnie temu ping na serwerach STER-GAMING i cs-hax jest normalny.
Czy mozliwe wiec jest, ze tylko na serwerach Zabijaki mam taki ping? Albo czy moze format dysku by pomogl?
Prosze, o odpowiedzi, tych ktorzy cos wiedza na ten temat..
Nie chce odpowiedzi typu "Sprawdz moze jednak masz radiowke" albo " zadzwon po raz 6sty do osiedlowki"
Z gory dziekuje :)