UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie
Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [Flags] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [Flags] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015status serwera HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:
pukawka.pl

Wątek: HighPing o.0

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 23
  1. #1 HighPing o.0 
    Starsza lamka
    Witam, to znowu ja Mój problem polega na tym, ze gdy wchodze na serwer to mnie co jakies 5min. wyzuca z serwera i to regularnie co 5min. niewiem co zrobic. Wylaczylem gre i weszlem pozniej ale to i tak nic niedaje, niewiem co zrobic. Gdzies kiedys znalazlem temat jak zmniejszyc ping w Cs ale mi ten temat niebyl potrzebny (bo wtedy mnie niewywalalo) a teraz niemoge tego tematu znalezc wiec zakladam temat z prosba o pomoc na tej stronie bo wiem, ze tutaj napewno mi ktos pomoze. Prosze powiedzcie jak zmniejszyc ping lub co robic aby ping niebyl za wysoki.

2. #2 Odp: HighPing o.0 
    Adminus pospolitus Awatar szukam bana
    otwórz konsolę i skopiuj błąd po wyrzuceniu z serwera. dowiemy się jaka jest przyczyna i Ci pomożemy :P

3. #3 Odp: HighPing o.0 
    Starsza lamka
    jak mnie wywalilo to niemoge juz otworzyc konsoli ale pisze mi takie cos Kicked :"Sorry but you have to high ping, try later..."

4. #4 Odp: HighPing o.0 
    Starsza lamka
    jednak sie udalo otworzyc konsole i pisze takie cos :

[Info] Serverio clan: [pLaY]
    Kicked by Console: "Sorry but you have too high ping, try later..."
    Kicked :"Sorry but you have too high ping, try later..."
    Connecting to 78.60.209.220:27015...
    Connection accepted by 78.60.209.220:27015
    "insert" isn't a valid key
    * Privileges set
    * Privileges set

BUILD 3147 SERVER (0 CRC)
    Server # 3
    ** Player Comandos disconnected due to high ping
    Comando

5. #5 Odp: HighPing o.0 
    młodszy pro
    Ustaw RATE na łączu... Nie pomoże - przeskanuj peceta antywirusem i antyspyware, bo może masz wirusa w kompie. Przeskanowałeś i jest czysto??? Wyłącz zbędne programy i usługi w tle, które zużywają transfer na łączu. Dalej nie pomaga??? Twoje łącze to radiówka??? Nic się wtedy nie da zrobić, radiówki po prostu takie są, że z reguły jest na nich wysoki ping. Ma tu też znaczenie odległość od przekaźnika. Jeśli mieszka się blisko, ping będzie w normie, ale jeśli dalej lub na uboczu, to będą lagi... Przy złej pogodzie ping i tak jest wysoki, bo są zakłócenia wtedy.

6. #6 Odp: HighPing o.0 
    Starsza lamka
    trzeba sciagnac jakies hltoolz ale jak chce sciagnac to mi pisze : Your download has failed. The file you are attempting to download is restricted to an access group of which you are not a member.

7. #7 Odp: HighPing o.0 
    Lamka
    @Drill
    Nie dodałeś że osiedlówka też może mieć spore pingi.
    Jeśli masz osiedlówkę to niestety nie da się nic zrobić, tylko czekać aż adminowi się zechce nowe łącze założyć.

8. #8 Odp: HighPing o.0 
    młodszy pro
    HLTOOLZ download pewny link na 100%.

9. #9 Odp: HighPing o.0 
    Starsza lamka
    juz sciaglem tego hltoolz i wszystko zrobilem a teraz powieccie mi co zrobic z tymi danymi? bo tam pisze, ze trzeba otworzyc cs i kliknac ~ a potem wkleic te wartosci ktore wyszly mi wyszly takie :
    Rate : 20000
    Update Rate : 45
    Decals : 300
    Client Rate : 20000
    Cmd Rate : 100
    Cmd backups : 2

I ja to mam wkleic a tymi np. Client Rate : 20000??

10. #10 Odp: HighPing o.0 
    młodszy pro
    Klikasz "Install Tweaks" po czym następnie wybierasz dysk, gdzie ma to być zapisane. Klikasz znowu "Install Tweaks" i wchodzisz do tej lokalizacji, gdzie to zapisałeś. Będą tam 2 pliki: autoexec.cfg i hltoolz.cfg. Ten pierwszy wywal do kosza, a w tym drugim zmień nazwę z hltoolz.cfg na userconfig.cfg i wrzuć go do folderu "cstrike", czyli tam gdzie masz zainstalowaną grę. Tak przy okazji... Sprawdź TEN TEMAT bo w nim też był poruszany problem pingów.
    Ostatnio edytowane przez Drill ; 28-09-2008 o 21:14

11. #11 Odp: HighPing o.0 
    Starsza lamka
    Klikam Install Tweaks i mi wychodzi takie cos :
    HlToolz config tweaks have been installed in C:\Program Files\HlToolz!

INSTRUCTIONS
    Play Cs, you do not have to start HLT anymore. If want to chceck if the tewaks work, open your Console in CS, it should say HlToolz loaded.

O co chodzi?? wibieram ine miejsca niz c:\program files ale i tak to wyskakuje, pomocy!

12. #12 Odp: HighPing o.0 
    el Wymiataczos Awatar dagi12
    Za każdy temat o pingach powinno dostawać się bana przez ten tydzień natknąłem się na 4 takie tematy. Najlepszym sposobem na pingi są Google -> jak zmniejszyć ping - Szukaj w Google

13. #13 Odp: HighPing o.0 
    Starsza lamka
    sprawdzalem na innych stronach i na google ale tam pisalo zeby na koncu to co wyszlo wpisac w csie do konsoli (~) ale ja niewiem co trzeba tam wpisac. Mi wyszlo Rate : 20000 to mam tam wpisac Rate : 20000 z tym ,,Rate" i z tym ,,:"? czy tylko 20000 i inne np.
    Rate : 20000
    Update Rate : 45
    Decals : 300
    Client Rate : 20000
    Cmd Rate : 100
    Cmd backups : 2

niedawajcie mi bana plis!! ja chce tylko pomocy a jak niemoge znalezc nigdzie jak to wkleic to gdzie mam napisac?? ta strona wydaje mi sie najbardziej odpowiednia a ty dagi12 sie tak niewymadrzaj!!!

14. #14 Odp: HighPing o.0 
    Spamer z doświadczeniem Awatar 1910
    a powylanczales gg skype przegladarke pogrogramy do sciagania itp?
    WIDZEW

15. #15 Odp: HighPing o.0 
    młodszy pro
    To wejdź w katalog C:\Program Files\hltoolz\ i znajdź tam plik hltoolz.cfg. Zmień jego nazwę na userconfig.cfg, przenieś go do folderu "cstrike" (jest w folderze z grą) i powinno działać.

16. #16 Odp: HighPing o.0 
    Starsza lamka
    gg, skype, Emule powylaczalem ale sie zobaczy pomysl drilla jesli bedzie git to dam mu gibona a jesli nie to niestety ale bede kontynuowal ten temat i prosil o pomoc :)

17. #17 Odp: HighPing o.0 
    Starsza lamka
    Ech... przykro mi to mówic ale dalej mnie wywala z serwerow za wysoki ping juz niewiem co robic :( na poczatku moj ping jest 100 a pozniej rosnie i wkoncu mnie wywala niewiem co sie dzieje przeskanowalem kompa to byl robak ale go usunolem i nic pozatym niebylo, usunolem pare programow i gier ale to i tak nic niedaje mam Neostrade szybkosc 1024MB/S, powinno byc wszystko git ale niejest :(

18. #18 Odp: HighPing o.0 
    Spamer z doświadczeniem Awatar mRc.
    Ja miałem tak w innej grze okazało się że źle ustawiałem sobie łącze np zamiast isdn czy jakoś tak na xkabel czy coś.

19. #19 Odp: HighPing o.0 
    Starsza lamka
    a jak to zmienic?

20. #20 Odp: HighPing o.0 
    Starsza lamka
    jak ktos mi pomoze (niebede mial duzego pingu w cs) to zaloze na tej stronie 4 konta i dam mu 4 gibony

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Odwiedzający znaleźli tę stronę szukając:

hltoolz download

emule skypekomixxy
Uprawnienia umieszczania postów