Popularne odwołania do tej strony: admin cs komendy, jaka wpisac komende na admina w cs, jaka jest komenda na admina, komenda na głosowanie cs 1.6, gdzie sie wpisuje komendy dla admina cs 1.6, jaka jest komenda zeby dodac admina, komenda na cs zeby zagłosowali, jaka byla komenda na admina amx, wpisywanie cos do konsoli cs, komendy dla admina serwera, komenda na adma f4, jaka jesy komenda zeby pisac jak admin cs 1.6
Mam admina na serwerze i chciałbym zrobić takie coś gdzie widziałem u kogoś na serwerze.
Dokładnie chodzi mi o to: Jaka jest komenda do wpisywania pytań coś jak sonda.?Tak jak jest po wybraniu map do głosowania tylko abym mógł sam zadać pytanie
np.
1. Xxx Ma czity
2. Xxx Niema czitów
Witam dałem koledze admina ale on wogóle nie może korzystać z komend,ale ma admina bo wiem bo ma strój admina podczas grania,ale mówi mi że nie działa mu ta komenda amxmodmenu,daje wycinek z users.ini
"jego nick" "haslo" "acdefjt" "a"
Witam ! Zaczynam już końcowe prace nad moim serwerem jednak zostało mi jeszcze (miejmy nadzieję że już więcej nie będzie potrzeba) jedno pytanie. Mianowicie: Na serwerze mam plugin jetpack i plugin że po dwóch minutach od załadowania mapy jetpack nie można używać. A ja chce aby po upływie tych 2...
Witam, potrzebuję jednej sprytnej komendy która pozwala osobie mającej admina kickać innych adminów. Ta komenda totalnie wyłącza csa osobie której się to zafunduje. Pisze coś w stylu ADMIN <nick> forced player to coś tam hafl life.
Z grubsza komenda ta wywala csa. Działa nawet na adminów ale może...
Witam.
Chciałbym prosić o napisanie pluginu dzięki któremu admin z flagą v po wpisaniu w konsoli witam napisze
@@g Witam
@@r Witam
@@ Witam
@@b Witam
@g Witam
@r Witam
@ Witam
@b Witam
Witam.
Posiadam 12 slotowy serwer.
Jest juz na nim amx lecz... Chciałbym dodać kogoś do admina poprzez Steam_id, jest taka mozliwość? zeby nie wpisywać za kazdym razem Rcon_password :/ jeszcze jedno... czy jest mozliwość aby zrobic tak zebym jako admin dodany przez Steam_id (to sie chyba flagi...
Witam Was. Mam pytanko. Czy ktos z Was zna komenede na nieruchomosc celownika w czasie biegania ? Jezeli w zlym miejscu napisalem ta komende to sry ale nie wiedizalem gdzie to wwalic:dash2: . Prosze o nie usuwanie tematu :P .