Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu DiabloMod - Komendy Admina?:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: komendy admina diablo, como agregar el comando a un server de cs 1.6 creado, befehl 1.6 friendly fire, amx comandos hola, komendy diablo mod admin, quitar el acceso de comandos a un admin del cs1.6, diablo mod komendy item, befehle für diablo mod für cs 1.6, la commande de fps cs1.6

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 5498
Narzędzia wątku

DiabloMod - Komendy Admina?

VQp3r is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Chciałem Się wszytkich zapytać czy na Diablo Mod .posiadając admina mozemy np :
Stworzyc Item
Dodac Expa
itd?
Jesli tak to bardzo bym prosil i te komendy z gory dziekuje i prosze o szybko Odpowiedź

Wiem ze Jest Kupowanie Expa
Ale mi Chodzi Zeby Admin Komus Albo sobie dodal....i item stworzyl

Ostatnio edytowane przez VQp3r ; 04-10-2008 o 19:04.

Odp: DiabloMod - Komendy Admina?

beRRo is Offline
forumowy wyjadacz

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Raczej są poszukaj w google.pl
mi sie nie chce

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Dałęm admina ale komendy mu nie działaja,ale ma admina
Witam dałem koledze admina ale on wogóle nie może korzystać z komend,ale ma admina bo wiem bo ma strój admina podczas grania,ale mówi mi że nie działa mu ta komenda amxmodmenu,daje wycinek z users.ini "jego nick" "haslo" "acdefjt" "a"
Problemy i konfiguracja AMXX
Poradnik | Komendy admina Ventrilo
Bardzo często zdarza się że posiadamy hasło admina na naszym ventrilo, ale nie posiadamy dostępu do panelu administratora w którym możemy rozdawać i zdejmować bany itd., ale to nic straconego. Ventrilo posiada ukryte komendy admina dzięki którym możemy zdziałać bardzo wiele. W poniższym poradniku...
Poradniki do Counter Strike 1.6
www.DiabloMod.pl - DiabloMod@pukawka.pl - 193.33.176.244:27015
www.DiabloMod.pl http://klasa.diablomod.pl/upload_files/reklama.png http://cache.www.gametracker.com/server_info/193.33.176.244:27015/b_350x20_C000000-550113-FFFFFF-000000.png >> Nazwa: www.DiabloMod.pl - DiabloMod @pukawka.pl >> Ilość slotów: 19 z czego 2 rezerwacji oraz 1 dla HLTV >>...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
PH-Squad [HS Only] Nabód na admina!Pierwsze 5 osob z forum dostaje admina!!!
- PH - Squad @ NiceShoot.pl - 91.204.160.80:27020 - Sloty: 12 - Typ serwera: FFa/HS - Steam - www.phcs.tk - Friendly Fire (Off) - Kontakt gg: 6075901 - Strona KLIK - Forum KLIK
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Funkcje Admina + dodanie admina + Opis instalacji
Witam. Posiadam 12 slotowy serwer. Jest juz na nim amx lecz... Chciałbym dodać kogoś do admina poprzez Steam_id, jest taka mozliwość? zeby nie wpisywać za kazdym razem Rcon_password :/ jeszcze jedno... czy jest mozliwość aby zrobic tak zebym jako admin dodany przez Steam_id (to sie chyba flagi...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Komendy admina
Witam Mam problem. Zrobiłem sobie serwer na linuxe cs 1.6 non steam.Serwer jest czysty czyli bez zadnych amx . Moje pytanie jak sie zalogować na admina i jakie są podstawowe komendy. Pozdrawiam
Problemy z HLDS
Komendy Admina
No to tak zrobiłęm swój serwer lecz nie znam komend admina napszyklad na kicki na bana na zmiane planszy zdeby dac komus slapa ze tak lata xD albo na przeniesienie kogos naprzyklad z ct to terro...Jak ktoś zna prosze żeby napisał w tym temacie... Pozdro Rothinger ~!
Instalacja gry i podstawy
komendy?
wiatm. kiedyś miałem takie komendy do server.cfg że lepiej było słychać ludzi jak gadają przez mikrofon... Ma ktoś te komendy?
Problemy z CS 1.6
Komendy Admina
Zrobiłem wszystko OK co do admina i chciałem sie zapytac jakie są podstawowe komendy admina i co one robią. 2. Szukałem ale nic nie znalazłem i chciałem sie dowiedziec jak moge zrobic zeby pod koniec mapki gracze mogli głosować o następną mapke jaka ma byc! Z góry proszę o pomoc!
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
komendy admina dla upierdliwych ludzi
wiec tak chodzi mi o komende po ktorej raczej nikt nie bedzie chcial wrocic juz na moj serwer, bo np ktos ma non steama i neo czyli nawet jak dam mu bana to i tak moze wejsc pozniej na serwa a mi chodzi o komendy typu np. ta co wywala do pulpitu windowsa ( ale ja znam chodzi mmi o jeszcze inne) ...
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz