Postawiłem swój server przed Dedicated ale nie moge na niego wejść bo jest full. W zakładce "Players" są jakieś podboty. Co mam zrobić żeby mozna było na nim grać?
|
|
Postawiłem swój server przed Dedicated ale nie moge na niego wejść bo jest full. W zakładce "Players" są jakieś podboty. Co mam zrobić żeby mozna było na nim grać?
kicknij boty.. albo zbanuj
i ustaw ilosc graczy na 32 (chyba tyle jest najwiecej)
Jak kickne to pojawiaja się nowe
to zbanuj.. :)
Tez się pojawiają nowe
to ja juz nie wiem... moze masz jakies zle boty.... zob. w plikach tekstowych... moze cos jest źle ustawione..
Możecie sprawdzic czy dziala? 192.168.0.112:27015
Wyłącz plugin podbota w pliku "plugins.ini" (ścieżka cstrike\addons\metamod\plugins.ini). Odpal serwer na nowo i już botów nie będzie na serwie :) BTW: Nikt nie wejdzie ci na serwer bo masz wewnętrzny adres IP...
Ostatnio edytowane przez Drill ; 05-10-2008 o 11:34
Dzięki, nie ma juz botów.
Ale nie wiem czy mozna wejsc na serva.
192.168.0.112:27015
Dlaczego nie można wejść na mój server? tylko ja moge wejść. Jak chcem sprawdzic czy mam ip zew czy wew to wpisuje w tym wierszu polecenia ipconfig ale nic sie nie pojawia. Co mam zrobić?
Pomóżcie!!! O co chodzi z tym ip? Czemu nie moge sprawdzić?
weź nie spam tu -.-
ja tez sam mam proble z wlasnym serverem odpalam go w dedicate server moje ip dodaje do ulubionych w cs ale jak innym wysylam ip nie chce im sie zapisac nawet nie wyszukuje go i m w cs(serva) .prosze pomozcie co mam zrobic bede bardzo wdzieczny i postaram sie tez pomoc w jakiej kolwiek sprawie.Jak dam rade xD:p
Błagam pomożcie mi jak robie wlasnego srva w dedecate server jest wszystko okey ale jak podaje innym moje ip nie chce im sie zapisac a nwet nie wyszukuje im takiego serva blagam o p pomoc pomozcie z gory dzieki :p
Ja tesh mam taki Problem tylko dla tego ze mam routera bylemm u mojego Klienta sieci powiedzial ze jest dobrze to zrobione :/:/
nie działa o
Jak wstawiać pluginy żeby działały. Większość brałem z http://www.forum.wiaderko.com/poradn...d-podstaw.html
ale tam nie wszystko jest dokładnie opisane dla takich noobków jak ja ;p
Proszę, pomóżcie =D
użyj opcji szukaj
Poprostu ty wchodzisz na IP z konsoli, a kolego podajesz ze strony Jaki jest mój adres IP | Moje IP | My IP? Wejdź i sprawdź! naprzykład i dopisujesz port który ustawiałeś w hlds
np. na stronie masz ip: 29.42.82.11 i to kopiujesz i dopisujesz port, domyślnie hlds ma 27015 i nie radzę zmieniać bo to najlepszy port do cs'a
i potem podajesz kolegom: 29.42.82.11(ip ze stronki)+27015= 29.42.82.11:27015
A jeżeli masz zmienne ip polecam stronkę DynDNS
Ostatnio edytowane przez sylwesterziom ; 01-07-2009 o 20:15
| « Karta muzyczna | Problem z Networkiem do CSa » |