Witam :)
Mam problemik-mianowicie robię plik wad z loga zmieniam nazwę na tempdecal wklejam do /cstrike zachaczam tylko do odczytu wchodzę w csa klikam T i d*pa :/ Jest stare logo...Plik .wad robię w HLC :) Pomocy !
|
|
Witam :)
Mam problemik-mianowicie robię plik wad z loga zmieniam nazwę na tempdecal wklejam do /cstrike zachaczam tylko do odczytu wchodzę w csa klikam T i d*pa :/ Jest stare logo...Plik .wad robię w HLC :) Pomocy !
zobacz na innych serwerach czy tez tak jest bo na niektorych niemozna miec swoich logow
Sprawdzałem na swoim serwie i też nic...Na tym co gram (Insane) wiele osób ma własne bo widziałem :)
to pewno jak robiles logo to zle coszrobiles. zrob od nowa
Ale ja to robiłem już z 8 razy...Ściągnąłem z neta gotowca (.wad) i wraz to samo...Jak je zainstaluje to nie wchodze w zadne opjce czyli nie moglo sie zrestowac :/
[ Dodano: Nie 04 Lis, 2007 ]
Zawiniło to, że mam wer. POLSKĄ :D Musiałem to skopiować do fodleru cstrike_polish i wszystko ąłdnie śmiga :)
Ale nie wklejasz tylko:
-pldecal.wad
-tempdecal.wad
Musisz JESZCZE dać jedną kopię i nazwać templdecal.wad ;P
Sory za bezwartościowy ale musze zwrócic uwage !
Czy wy jesteście mądrzy ? (relas, majk, frendzel)
Przecież ten temat został zakończył sie powodzeniem ponad rok temu a Wy do tego rofreszejucie zakończony temat ?
Nie chce warna ale naprawde musiałem zwrócic uwage !
aha hehe no ale napisalem bo dzis byl nowy post a nie patrzylem na date 1 postu.
Temat chyba do zamknięcia ale też miałem problem z tym sprayem i już ci poradze jak jeszcze tylko tu zajrzysz (w końcu to częsty problem i wiele osób jeszcze tu może zajrzeć)- jak masz folder cstrike polish to tam też wrzuć temdecal.wad!!! w moim przypadku właśnie to pomogło, a w zadnym poradniku o tym nie pisało, może to takie oczywiste, ale nie dla mnie i może też nie dla Ciebie ;) Aha i broń boże nie zaglądaj w opcje!
| « Nietypowy probem. Tylko dla pro evul masterów.(rozdzielczość) | Download » |