2. Czemu okropnie. Czy nie mogę jakoś podrasować?
Ad.1 A czy mogę jakoś podrasować Non Steam tak żeby grafika była ładniejsz, nie chodiz mi o FPS tylko modele:P
Typ Pracy: banner
Wymiary: 468x60
Napis: Fart Shoot Gaming
Dodatkowy Napis: klan gdzieś nad głownym
Kolorystyka: bez rózżnicy
Tematyka: Cs 1.6
Nagroda: narazie gibon:D
Coś od siebie: Licze na was i prosze Fasttt....
Typ: Header
Rozmiary: 970x198
Kolorystyka Biało-Niebieska
Tematyka: CS 1.6
Nagroda: 3x Gibon
Inne:
Chodzi mi o prace która zmieni tylko tematykę tego: http://uhkra.eu/templates/SportTemp/images/header.jpg headeru. I to co pomarańczowe zmienić na niebieskie :)
Witam. Wchodze na csa steam i mi myszka tnie. Nie da sie grac. Gram na ns to mi nie tnie. Tylko na s tnie ;/
Lub szasami jest opoznienie w klawiaturze.Co mam z tym zrobic? Prosze o pomoc !!!
Mam ogromny problem dlatego potrzebuje szybkiej odpowiedzi. A mianowicie problem jest taki gralem sobie spokojnie w cs az nagle jakis admin wkurzyl sie ze go zabilem i zmienil mi nick (nie pamietam dokladnie jaka nazwa). I gdy zaczynala sie nowa runda chcialem ruszyc a tu patrze samobojstwo. Wiec...
Czesc
Bardzo Prosze was o pomoc ponieważ...
Gdy włożę płytę Cs 1 Anthology do napędu dvd to po jakims czasie komputer zawiesza sie co chwile i puzniej pisze ze nie znaleziono plyty w napedzie
Bardzo prosze o pomoc w tej sprawie
POSTAWIE GIBONA !!!
Nazwa na herbie ExTreMe Cond!t!on
Kolor obojętny
Obrazek jakis fajny moze byc z gier
wymiary takie jak ten herb http://img22.imageshack.us/img22/5305/sdfsd.png
Prosze wykonajcie pilne!!dam gibona!
Witam prosze o zrobienie herbu :
Co to ma być : jakis chopek
Rozmiary : 190 x 176
Kolorystyka: Obojętna
Napis : MyD i MyD-TeaM
Inne informacje : prosze by napisz mi był prosty tylko cos takiego jak by skrzywiony :)
za zrobienie daje Gibonka + Piwko :)
Witam!!!
Prosze o logo i herb.
Logo kolorystyka obojętna,związana z CS i miastem PŁOCK.oraz Napis PLOCK TEAM.wymiary take żeby pasowalo na tnb,pl ;] wiec najlepiej zeby tło to było miasto płock czy cos ;p
Herb- kolorystyka zielona,wymiary tak 3x wieksze niż te co ludzie robia ;] na herbie...
Witam poszukuje kogos to zrobi logo 100x100 logo zwiazane z cs i napis X7 za wszystko daje gibona !! za kazde logo mozna dawac nawet po 2,3....
z gory dziekuje