Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Podczas uruchamiania wyskakuje błąd:(:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: blad podczas uruchamiania simsow 3, cs source po aktualizacji wyskakuje błąd, sims 3 nie uruchamia się błąd, call of duty 1 problem z uruchomieniem, nfs world podczas uruchamiania aplikacji wystąpił błąd, blad z aplikacja skypa co zrobic, problem z rozpoczęciem gry metin 2 pojawia sie log, fifa 10 błąd przy uruchamianiu, the sims 3 nastąpił błąd podczas uruchamiania, podczas uruchamiania aplikacji wystapil blad nfs world, jak uruchomic cs 1.6 na vista, co zrobić jeśli wyskakuje błąd, uruchamianie cs souroce, błąd podczas włączania medieval 2, medieval 2 blad przy wlaczeniu, co zrobić jak wyskakuje błąd w grze call of duty 1, jak skasowac pojawiajacy sie status z komputera, blond ladowania systemu xp, gears of war blad uruchomienia, po zainstalowaniu the sims 1 wylaczaja sie, fallout 3 wyłącza sie podczas ładowania, problemy z włączeniem komputera blue screen i wyłacza, problemy z call of duty 1 wyłacza mi się gra, czemu po zainstalowaniu sims 2 wyskakuje x, przy wlaczaniu serwera w cs wyskakuje blad

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 15678
Narzędzia wątku

Podczas uruchamiania wyskakuje błąd:(

alex1928 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Gdy chcę odpalić cs'a wyskakuje mi błąd: "Available memory less than 15mb!!! -1"
CO mam zrobić aby cs działał normalnie??
mój komp:
intel core 2 duo 2GHz
GF 8800 GTS 512
ram: 8gb
płyta: asus pb5
Windows vista 64 bit

Odp: Podczas uruchamiania wyskakuje błąd:(

v1rooz is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

nie na kazdej viscie cs chodzi ;]

Odp: Podczas uruchamiania wyskakuje błąd:(

Reload is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

właśnie ty 64bitowcu ;D ja kocham XP bo wszystko masz jasne (przynajmiej ja a jakbyście widzieli mojego kuzyna to ino wziac klucza i zadźgać bo tak denerwuje i on mysli ze miec admina to znaczy miec steama ahahahahaahahhaaha)... dziekuje za gratulacje udanej rodzinki

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Komputer sie restartuje podczas uruchamiania gry
Witam,mam pewien problem z ktorym nie potrafie sobie poradzic od dluzszego czasu mimo tego ze przeszukalem juz chyba caly internet.Problem polega na tym ze jak juz zainstaluje CSS i chce go uruchomic to pojawia sie na chwile plansza z CSS gdzie pisze loading a zaraz potem pojawia sie na ulamek...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
"Unable to initialize steam" Podczas uruchamiania serweru.
Witam gdy włączam ikonką na pulpicie serwer dedykowany to gdy kliknę start pojawia się błąd: ""Unable to initialize steam" Podczas uruchamiania serweru." Mam ten plik co pisze w nim 10. A gdy uruchamiam serwer dedykowany ikonką z valve/steam/steamaaps/konto/dedcietserwer/ To wyskakuję, cos o...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
[Steam & Non Steam] Podczas uruchamiania serwerow komputer się zawiesza
Witam mam problem z wchodzeniem na serwery counter-strike. Mianowicie gdy odpalam jakiś serwer i pojawia się to pierwsze okno powitalne komputer zamula i ścina cs-a. Często jedynym rozwiązaniem jest "reset",lecz czasami gdy jakoś przebrnę przez te lagi to można spokojnie grac. Gdy następuje zmiana...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Coś wyskakuje podczas grania ;(
Mam taki problem od pewnego czasu skacze mi ping do 300 to jest tak: gram 30 sekund ping 45-60 i potem 10 sekund ping 300... Niedawno grając na serwerze wyskoczyło mi takie coś:http://i48.tinypic.com/v7xwgn.jpg to jest coś związanego z moim problemem czyli pingiem? pomóżcie Internet Netia 1MB
Problemy z CS 1.6
CS:S zawiesza się podczas uruchamiania
Witam. Od wczorajszego pamiętnego Sylwestra posiadam nowego PeCeta. Zainstalowałem steama, zainstalowałem Source'a. Najpierw półgodzinne czekanie na aktualizacje, potem coś, w czym właśnie potrzebuję pomocy. Gdy włączam grę, pojawia się taki obrazek z dwoma "policjantami" oraz napis...
Komunikat podczas uruchamiania serwera
Podczas uruchamiania na linuxie serwera pojawiają mi się takie komunikaty i niestety serwera nie widać, porty są otwarte więc wszystko powinno być ok, pozatym martwią mnie te adresy IP, o co w nich chodzi bo mój serwer ma inny adres? Z góry dziękuję za pomoc.
Problemy z HLDS
STEAM wyłacza sie podczas uruchamiania
Witam Wszystkich serdecznie mam mały problem otóż jeszcze przed wczoraj moglem sobie spokojnie grać w CS a wczoraj już nie mogłem uruchomić steam. pokazywał sie komunikat o łączeniu z kontem ale po 2 sek to znikało i nic więcej. szukałem rozwiązania tego problemu ale nie udało się wiec postanowiłem...
Problemy z CS 1.6
steam wyłacza sie podczas uruchamiania. proszę o pomoc.
Witam Wszystkich serdecznie mam mały problem otóż jeszcze przed wczoraj moglem sobie spokojnie grać w CS a wczoraj już nie mogłem uruchomic steam. pokazywał sie komunikat o łączeniu z kontem ale po 2 sek to znikało i nic wiecej. szukałem rozwiązania tego problemu ale nie udalo się wiec postanowiłem...
Problemy z CS 1.6
Podczas ładowania wyskakuje bład "read"
witam mam problem z uruchomieniem Counter-Strike Source. Podczas ładowania gry wyskakuje mi taki błąd; INSTRUKCJA ZPOD "0x0fe03e2c" ODWOŁUJE SIE DO PAMIECI POD ADRESEM 0x0d5fa1a0" PAMIEC NIE MOŻE BYC "read" Inne gry smigaja bez przeszkód. Co robic ...?:dash2:
Dziwny Blad KToory WYskakuje podczas gry gorszy od laga
Witam mam takie problemik.. Gram Gram sobie na swoim serwie klanowym ... i nagle gra sie zacina na jakies 20 sekund i pokazuje sie blad Cl_flush pack czy akos tak nie wiem dokladnie bo jak sie pokarze odrazy znika ..... NIe wiem co z tym zrobil za rozwiazanie problemu dam pomogl
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz