Popularne odwołania do tej strony: gotowy config cs 1.6, cs no steam configuracion del config, plik cfg, plik config do cs, gotowe cfg do cs 1.6, comment enlever le recule de l arme dans cs 1.6, gdzie jest w cs plik config.cfg, exec config.cfg, gdzie jest plik config w cs, config cfg, cs plik config, config na bronie, descargar archivo de cs para que se vea que comprar, pliki do cs 1.6, co wpisac w konsoli żeby działał cfg, konfig z plikiem do cs 1.6, donde esta la carpeta raiz counter strike 1.6, gdzie jest plik config cs, kupowanie broni cs 1.6 gotowy bind, donde esta el config.cfg en cs en cs, cod 4 nie mam folderu z cfg, gotowy config do cs 1.6, plik .cfg, jak zamienic plik na cfg, cs 1.6 non steam w jakim folderze config.cfg
Mam problem jakie trzeba komendy albo coś wpisać do pliku config.cfg żeby jak np. nacisnę delete to mi sie kupią od razu jakieś bronie bez wchodzenia i kupowania wszystkiego po kolei. Już raz próbowałem tak zrobić wpisując komendy do tego pliku ale nie działało. Bardzo proszę o pomoc.
tu masz arta o binadach
a ja ci pokaże jak wyglada mój bind :P
tu masz binda na kupno granatów i deagla i defusera inne bindy robi sie tak samo tylko wpisujesz odpowiednie nazwy broni
bind "F3" "hegren; sgren; flash; defuser; deagle"
takie bindy wklejasz do swojego cfg ale pamietaj że musisz usunąc wczescniej zabindowane klawisze. Gdy juz wszystkie bindy beda gotowe to otwerasz konsole i wczytujesz sobie cfg :P
Witam,
Otoz mam taki problem. Nie wiem co to jest za plik *.dmg. Scignalem A PS CS 5 w partach i po rozpoakowaniu mam taki plik "Adobe Photoshop CS5 Extended Installer.dmg" Nie wiem czym go otworzyc. Jakies rady ?
Sytuacja maluje sie tak ze na infe musze zaprojektowac stronke wszystko dziala, tylko plik css taki mi troche dupny wyszedl. All dziala tylko chodzi o to zeby bylo jakies fajne tlo w tym cssie jakis kolorek fajny potrzebuje albo obrazek. Z góry dziekuje za pomoc. Daje pomógł czy co tam jest :P
...
Witam, potrzebuje pliku który znajduje się w głównym folderze CS 1.6 (Valve). Plik ten to prawdopodobnie jakis cs16.exe, w kazdym bądź razie plik ten uruchamia całą gre. Jeżeli jest owy plik, prosze o wysłanie. Jeżeli niema to prosze o jakies wskazówki (robiłem format i skopiowałem folder z grą)....
Witam, mam ogromny problem, nie wiem dlaczego ale serwer nie pobiera plikow *wad. czyli tekstur map ;/ Nawet po reinstallu to samo, zrobilem nawet fastdownload, i dzialaja wszystkie pliki ale tego *wad. dalej nie pobiera. Wrzucam jakas mape np. de_mapa.bsp do maps, tak jak zawsze. de_mapa.wad...
W niektórych pluginach sa pliki *.sma no i ja chcialem zmienic coś w nim zmienic i zostal ten plik zapisany w notatniku no i teraz niewiem czy moge powrocic do orginalnego formatu czyli *.sma czy juz zostanie w notatniku? Aha a jak zostanie w tym not to zadnej roznicy nie robi jak do folderu...
Cześć,mam problem z cs,chcialem zrobic reinstalke cs'a,ale nie chce stracić ulubionych serwerów,jaki plik odpowiada za zapamiętywanie ip serwerów w ulubionych??
Witam zainstalowalem CSS + zintegrowane patche i mam problem, niemam pliku exe chyba
mam tylko tego do Half Life'a 2 a do CSSa mam ale ICO File - (obrazek) o nazwie game tyle.
Wie ktos gdzie jest plik exe do gry w CSS non steam? w jakim folderze sie znajduje ?
Z gory dziekuje