Po formacie kompa, i zainstalowaniu steam'a znacznie pogorszyły mi się tekstury w cs (prawie jak w tibii xd) 32 bitów ustawić nie da rady, i smoke jest taki gęsty i kanciasty że nie da się nic zobaczyć przez niego -.- Moge dać screeny
|
|
Po formacie kompa, i zainstalowaniu steam'a znacznie pogorszyły mi się tekstury w cs (prawie jak w tibii xd) 32 bitów ustawić nie da rady, i smoke jest taki gęsty i kanciasty że nie da się nic zobaczyć przez niego -.- Moge dać screeny
Zmień w options - video - z software na openGL - zmień na 32 bity . Jeżeli nie pomogło oznacza to, iż nie masz zainstalowanych sterownikow karty graficznej.
Dobra, pomogło problemy które były znikneły ale..
Pojawił się kolejny problem mianowicie CS często sie zacina, musze go wylanczac i wlanczac albo restartowac kompa.. ehh
No nie wie ktoś co z tym można było by zrobić? :/
wez dokladniej opisz jak to zacina ?
lagi ? :D
Nie, nie lagi, po prostu gram, gram i tu nagle jeb cs sie zacina, musze go wyłączyć i włączyć albo zacina sie i sam sie wyłącza -.-
A na software tak nie ma, nie mówcie żebym poprostu grał na software bo sie nie da XD
Sterowniki do karty graficznej. Ściągnij najnowsze ze strony producenta.
No naprawde nikt nie wie co z tym zrobić? :/ Przed formatem kompa tak nie miałem ;/
Nie no poprostu zaraz wyjebe komputer przez okno -.-
Jestem w 99% przekonany że to coś z kartą graficzną. Nikt nie wie co to może być?
| « Konfiguracja | Open GL » |