Witam. Szukam komendy która pozwala na to żeby celownik nie ruszał się przy chodzeniu i strzelaniu, oraz na szybką zmiane broni klawiszami 1,2,3,4.
|
|
Witam. Szukam komendy która pozwala na to żeby celownik nie ruszał się przy chodzeniu i strzelaniu, oraz na szybką zmiane broni klawiszami 1,2,3,4.
cl_dynamiccrosshair "0"
hud_fastswitch 1
Mam trochę wstydliwe pytanie. Wcześniej wiedziałem gdzie ustawia się celownik w ZWYKŁYCH OPCJACH, ale teraz albo to mi znikło albo zapomniałem, nigdzie nie mogę go znaleźć. Proszę o wyrozumiałość i szybką odpowiedź. Komendy nie wchodzą i proszę mi ich nie podawać.
Już się przestraszyłem :D.Mam trochę wstydliwe pytanie.
Celownik normalnie w Options -> MultiplayerWcześniej wiedziałem gdzie ustawia się celownik w ZWYKŁYCH OPCJACH, ale teraz albo to mi znikło albo zapomniałem, nigdzie nie mogę go znaleźć. Proszę o wyrozumiałość i szybką odpowiedź. Komendy nie wchodzą i proszę mi ich nie podawać.
Jak ci nie działają komendy to wklep je do config.cfg
Niestety ale gdy klikam opcje mam tylko zmiane nicku i ustawienia spray-logo
Chodzi Ci o zmianę koloru celownika, czy wielkości ? Jeżeli nie masz tego w opcjach to wklep na [~] takie coś :
albo tutaj -> Kolor celownikacl_crosshair_color "250 50 50"
cl_crosshair_translucent "0"
Pozdrawiam.
juz mowilem tzn. pisalem komendy mi nie wchodza ( wiem bo probowalem czitowac ;P )
| « Błędy klawiszy | Szybkie strzaly ITP » |