Zainstalowałem cs1.6 wraz z patch V23 i wszystko jest ok. Problem tkwi w tym że nie chce mi wyszukiwać serwerów. Co mam z tym zrobić?
|
|
Zainstalowałem cs1.6 wraz z patch V23 i wszystko jest ok. Problem tkwi w tym że nie chce mi wyszukiwać serwerów. Co mam z tym zrobić?
a napewno dobrze zainstalowałeś patch'a?
jak kurwa zrobic zeby nie pisalo not respondingggggg???????
nie nie zrobisz poprostu albo ping masz powyżej 2 tyś. albo serwer niedostępny :)
Tak jak Mowi Adriano_wwy Serwer Jest off...
ja też mam taki problem i jedno pytanie maximum wyszukuje mi 4-8 serwów a jak jakiś włanczam to mi wyskakuje komunikat (po angielsku) i wywala z serwa
Musisz pokazać na ss jaki to błąd, lub napisz go tu.

siema chłopaki ja tez mam ten problem nie ma zadnych serverów jak postawie swojego w hlds to nijkt nie wbija zupełnie jak bym nie mniał neta .. POMOCY !!!!
nie masz tego
Pliczek MasterServers.vdf należy wrzucić do folderu
C:/program files/valve/platform/config
albo inna ścieżka jeśli gdzie indziej instalowaliście cs-a
Najważniejsze aby było w platform/config
a i jak zadziała to jeszcze kliknij na![]()
emiilo111 wielkie dzięki też tego potrzebowałem stawiam duuuuże PIWO a i fajnego sylwestra życzę xD
mam problem nieche wyszukiwac serwerów i pokazuje sie Coul not contac master server to retrieeve server list
nie szuka mi serwow pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prosze pomocy mam podobny problem robiłem to co powiedził emillo111 ale to nie działa prosze o pomoc jak wchodze i chc wyszukac to pisze mi could not conect master server to retrieeve server list
prosze pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Witam , ma tez taki problem , tylko u mnie czasami pisze : "This server IP adress you entered is ivalid" ??
Counter Strike Source
zobacz na 100% bedzie ci wyszukiwało
![]()
zobacz na 100% bedzie ci wyszukiwało
Link do MasterSerwers.rar:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
![]()
| « Config | Demo na Viście Home Premium » |