Popularne odwołania do tej strony: how to get fast download on my cs server, szybkie ściąganie cs 1.6 non steam, 3rr cfg poszukiwany download, sv_allowdownload 0, pistolet do the sims 1 download
Witam, chodzi mi o następującą kwestię.Gracz chcący podłączyć się do serwera CS 1.6 (chcący zagrać krótko mówiąc) sciąga automatycznie pewne pliki (nieważne jakie) na swój komputer.Jeśli serwer korzysta z zewnętrznego hosta (sv_uploadurl) odbywa się to dość szybko.Jeżeli jednak nie ma zewnętrznego hostingu trwa długo.Wg informacji znalezionych w internecie (spotkałem dwie wersje) jest to 3 lub 6 kb/s .Jakby nie patrzeć jest to bardzo wolne ściaganie. Dlaczego tak się dzieje ? Czy jest to zależne od so
ftu serwera? Czy są w jakimś pliku konfiguracyjnym ustawienia , które można zmienić? Zakładam że przepustowość łącza jest odowiednio duża, np. 6mb/s przy serwerze 10 slotów.Jednym zdaniem co trzeba zrobić,żeby wymusić większy transfer bez zewnętrznych serwów http czy ftp?
Niestety ta się właśnie ściąga :( ale ja to omijam xD
Do tego potrzeba ci serwera www z kontem ftp, im wiekszy transfer tym lepiej.
Stwórz na ftp katalog cstrike a w nim models, maps, sound, gfx i wpakuj tam pliki serwera
Pozostaje nam teraz określić ścieżkę np.
Panowie potraficie czytać ze zrozumieniem? Pytanie jest jasne .Dlaczego transfer plików z serwerów CS jest tak wolny? Jak to zmienić nie bawiąc się w zewnętrzne hosty? Nie zadowala mnie odpowiedź bo tak jest i kolejne rady typu jak zrobić zewnętrzny hosting. Może są tu jacys informatycy którzy mają pojęcie jak działa soft serwera CS .
Berro nie chodzi o jakiś mój jednostkowy przypadek, chodzi o ogół serwerów cs , jeśli nie pracują w Lan , jeśli nie mają zewnętrznego hosta, defaultowo (tzn. że sam soft serwa wymusza) wolny transfer na poziomie 3kb/s - niektórzy piszą 6kb/s) .I oto mi chodzi, chyba że się mylę .
Witam ;)
Mam pewien problem ;/ A więc tak.. Od dzisiaj posiadam legalną, pełną wersje, jeszcze w ooakowaniu ;D grę the sims wakacje - dodatek do gry. Niestety kupiłam grę w ciemno ;/ bo jak sie okazało, żeby gra zaczęła działać, trzeba mieć zainstalowane the sims 1 :(( No i co teraz ? :( Boję się...
Witam, mam serwer i kupiłem fast download i ...
Jak się loguję na ftp do tego fast download to mam utworzyć folder cstrike i w nim jakie mają się znajdować foldery ?
Mam wszystkie ściągnąć z ftp gdzie jest serwer i powrzucać na ftp fast download ?
Czy jak to ma być ?
Witajcie
Kiedys robilem mapki w tym valve hamer editor.
Postanowilem ze do tego wroce.
Skonfigurowałem programik i zaczalem.
Niestety cos jest nie tak, poniewaz przy stawianiu obiektow (zatwierdzajac ich) nie pojawia sie nic poza niebieskimi liniami ( tak jak by sam kontur, bez scian,...
Tak jak w temacie.
Poszukuję NIETYPOWYCH cfg do restartów.
Chodzi mi o jakieś niespotykane itp.
Czekam na pomoc.
PS. Szukałem w google, w opcji szukaj tam nie było nic co by mnie zainteresowało dla tego ten temat.
moze nie ten dzial. witam mam pytanie. wiecie moze gdzie mozna kupic koszulke mymu? ;D aby na koszulce byly napisy sponsorow np steelseries, adidas, intel czy XLBet oraz logo mymu? podam przyklad:
http://www.mymym.com/gfx/mym-cs-fighting.jpg
witam. otuz jak ostatnio zauwazyłem gdy strzelamy w przeciwnika to krew sie leje tylko bez vesta i hełmu a czy da sie tak zrobic zeby krew sie lała jak by nie było kamizelki i hełmu? mam take fajne sprity do krwi i chciał bym sobie je podziwiac a nie moge bo zadko kiedy krew sie leje bo zawsze...
Czy jak mam na serwerze w misc jakas piosenke ktora jest niepotrzebna do zadnego pluginu to czy ja tez gracza kaze sciagac czy nie??? Czy zapisuje sie gdzies pliki ktore maja byc sciagane??(CHCE PRZYSPIESZYC WBIJANIE NA SERWER)