Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu CS 1.6 + Vista:

, ,

Popularne odwołania do tej strony: cs 1.6 vista, cs 1.6 na viste, counter strike 1.6 vista, cs 1.6 vista problem, cs non steam na viste, patch do cs na viste, cs 16 vista, czy cs 1.6 chodzi na viscie, vist serwery counter strike1.6, vista obmula cs-a, counter strike 1.6 na viste, vista-patch dla windowsa 7, counter strike vista 64bity, czy cs 1.6 idzie na viste, czemu jak załaduje mape w cs 16 nie moge kliknąc ok, jak zainstalowac cs w viscie, jak zainstalowac counter strike na viscie 64, cs 1,6 vista, cs dlaczego nie mogę kliknąć ok, cs 1.6 vista zacina, cs 1.6 na vista, cs 1.6 patch na viste download, wsaenotsock cs 1.6 vista, cs 1.6 non steam nie działa na viscie, cs download vista

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 7794
Narzędzia wątku

CS 1.6 + Vista

darkfashar is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.
Kupiłem nowy komputer i mam na nim Viste Home Premium (oryginalna) i zainstalowałem steam'a ściągnąłem cs'a 1.6 i jak się loguje na jakikolwiek serwer to cs wyłącza się. Dzieje się to na każdym serwerze jak tylko się zaloguje.
Nie wiem co z tym zrobic.

Odp: CS 1.6 + Vista

BASTEK is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

No widzisz kolego mam podobny problem.
Jak włącze CS i chce pograc z botami bo na laptopie nie mam neta to mapa się załaduje ale jak chce kliknąć "OK" to wywala na pulpit i wyskakuje błąd.
Gdzieś czytałem żę trzeba pobrać patch 21v-Najlepszy i sterowniki 32 bit lub 64 i będzie śmigać.Dzisiaj będę pobierać to więc odpiszę później.

Pozdrawiam.

armin34 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Powiem wam, ze tez mialem Viste Home Premium i mam Cs'a Steam i tez mialem podobne problemy do waszych, wiec postanowilem zainstalowac win. Xp Home Edition i Cs dziala jam powienien ;]

knp. <3 is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

zainstaluj csa lepiej na xp-ku - vista ma problemy z obsluga starych aplikacji czy gier... zreszta to wada kazdego nowego systemu

HashJama [TP] by wiaderko.com - 193.33.176.148:27015
HashJama [FFA] by wiaderko.com - 193.33.176.188:27015
HashJama [DM] by wiaderko.com - 193.33.176.53:27015

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Vista
Witam! Nie wiem co się dzieje. Musiałem zreinsatllować system i wklejam wszystko ładnie pięknie master server itd i patrze nie szuka mi serwerów. Sprawdziłem czy zaznaczyłem opcję tylko do odczytu i patrze ze vista blokuje mi ten plik a jak klikam odblokuj i daje zastosuj znowu sie blokuje proszę o...
Problemy z CS 1.6
[langtitle=de]Bootable USB Windows XP/ Vista/ Win 7 Maker 3 in 1[size=3]Bootable USB Windows XP/ Vista/ Win 7 Maker 3 in 1 (Updated Oct 2010)[/size] [img]ht[/langtitle]
Bootable USB Windows XP/ Vista/ Win 7 Maker 3 in 1 (Updated Oct 2010) http://img187.imageshack.us/img187/666/xpusbstckku2.jpg Introducing the tool for Installing Windows For Your Netbooks, Notebooks, or Desktop from USB Flash Drive. - 3 Options and 3 Folders enclosed
Archiwum forum
[langtitle=en]Microsoft.Windows.Vista.ULTIMATE.x86.SP2.Integrated.August.2010.OEM.DVD-UPGRAYEDD Reloaded[[center][b]Microsoft.Windows.Vista.ULTIMATE.x86.SP2.I[/langtitle]
Microsoft.Windows.Vista.ULTIMATE.x86.SP2.Integrated.August.2010.OEM.DVD-UPGRAYEDD Reloaded http://i17.tinypic.com/54ehpbb.jpg Microsoft Windows Vista ULTIMATE x86 SP2 Integrated August 2010 OEM DVD-UPGRAYEDD | 3.19 Gb f you use the same computer at home and for your daily work, Windows Vista...
Archiwum forum
Black Vista Placid - Aero Vista Theme
http://wowebook.net/wp-content/uploads/2010/06/Black-Vista-Placid-–-Aero-Vista-Theme.jpg Black Vista Placid - Aero Vista Theme | OS - Windows Vista Size - 8.5 MB Vista Placid is beautiful Black Aero Theme for Windows Vista. This theme is designed by Jasonito. This Aero Vista Theme...
Archiwum forum
Black Vista Placid ? Aero Vista Theme
http://wowebook.net/wp-content/uploads/2010/06/Black-Vista-Placid-–-Aero-Vista-Theme.jpg Black Vista Placid ? Aero Vista Theme | OS ? Windows Vista Size ? 8.5 MB Vista Placid is beautiful Black Aero Theme for Windows Vista. This theme is designed by Jasonito. This Aero Vista Theme...
Archiwum forum
Crystal XP 2008 - Pack vista inspirat(changing xp theme to vista)
http://img44.imageshack.us/img44/3313/crystalwz.jpg Crystal XP 2008 - Pack vista inspirat This no-frills program lets you adjust the transparency of open windows, but don't expect anything awe-inspiring. Crystal XP's comprehensive interface is reminiscent of Windows and offers its...
Systemowe
Sxe 7.7 z Vista sp2
Mam taki problemik, który mógł pojawić się u wielu graczy. CS 1.6 i do tego sXe 7.7 Fix 2.0. Ale niestety gdy zainstalowałem ostatnio Service Pack 2 do mojej Visty to niestety Sxe sypie się. Komunikat "Windows version not supportet". Wydaje mi się, że muszę poczekać, aż zrobią wersję sXe działającą...
Problemy z CS 1.6
SXE 7.6 i Vista x64?
Witam, od 3 dni mam nowego kompa i Vistę 64 bitową. Wyszła nowa wersja SXE 7.6 i może mi ktoś powiedzieć dlaczego nie działa na Viście? Miałem Vistę x32 na starym kompie to działało, a na x64 nie działa. A może jest coś do "zmiany" aby działało ?
Problemy z CS 1.6
Lan - Vista + XP +XP
Mam następujący problem. Jakoś udaje mi się odpalić CS'a na Viście, ale kiedy przychodzi do połączenia do servera jest juz gorzej. Jeżeli postawię server na Viście to XPki go nie widzą. Jeśli postawię na XP to wszyscy ładnie widzą. Problem w tym, że kiedy dołącza się Vista to drugi XP nie może...
Problemy z CS 1.6
Vista 64 a 32
Gadałem z informatykiem mówił mi że na viście 32 bit i 64 bit te same czy pójdą czy to prawda?
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz