Witam!
Kiedy dzis, po tej boskiej aktualizacji tego jak ze wspanialego steama kiedy wchodze na serwa jest napisane cos takiego
Pozdrawiam!
|
|
Witam!
Kiedy dzis, po tej boskiej aktualizacji tego jak ze wspanialego steama kiedy wchodze na serwa jest napisane cos takiego
Pozdrawiam!
No to zajebi*cie ;/
![]()
Ja niestety mam to samo.
Brawa dla Valve!
I ja również :(( chociaż nie jestem sam
O M G
a właśnie miałem zrobić ten sam temat
pytania :
CO JEST GRANE JA CHCE ZAGRAC W CS :<
This server is using an older protocol ( 47 ) than your client ( 48 ). If you believe this server is outdated, you can contact the server administrator at (no email address specified).
własnie ja też to mam nie wiem co będzie ale jest rano więc później admini mogą zmienić serwery na protokół 48 nie wiem o co chodzi.Ustwaiłem se specjalnie na polski zeby coś pozmieniać czy coś ale nic :(
Ciekawe czy wszyscy mają taki problem. Może trzeba zainstalować od nowa steama ??
Chce napisać wam przetłumaczenie :Ten serwer używa starszy protokół ( 47 ) niż wasz klient ( 48 ). Jeżeli wy uważacie ten serwer jest podstarzały, wy możecie kontaktować się z administratorem serweru przy (żadnego adresu poczty elektronowej określany ).
nie nie trzeba od nowa to napewno tez serwery admini zmienią na protokół 48
przecież dużo osób idzie do szkoły rano więc wiecie sami
no ja mam serwer ale co mam z nim zrobic ??
jak dzisiaj popołudniu nie będzie działać to chyba wyśle do kogoś maila
bo to jest armagedon mecza dzisiaj z klanem gramy i nie da sie bo protokuł jest :(((
hehe zainstaluj nonsteama :D
nie tylko wy macie ten problem. odpalam dzis stema pisze ze cos tam robi poczekalem wchodze w csa i prosze
This server is using an older protocol ( 47 ) than your client ( 48 ). If you believe this server is outdated, you can contact the server administrator at (no email address specified). no tak sie wkurzylem ze ... zal konczyc .
to valve chyba z tym nowym patchem co miał zaszkodzić HLTV ale widać że zaszkodził steamowi a nie HLTV
przy okazji wiem ze to noobowskie pytanie ale jak sie włacza chatboxa b o nie moge wiadomości napisać :D.@TOPIC@ teraz musimy czekać na cud od wspaniałych adminów którzy mają w dupie steamowców..........
co prawda to prawda w dupie nas maja . my placimy za stema ku*** a tu chokus pokus czary mary dzis twoj stema jest zjeba**![]()
no ja tez sie wkurzylem ze sobie nie moge wejsc ale mam pare serwerow co graja przyjaciele i sobie pogram ..
This server is using an older protocol ( 47 ) than your client ( 48 ). If you believe this server is outdated, you can contact the server administrator at (no email address specified) .. " pff zal
| « Mikrofon | Russian Walk » |