Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Steam Server + Protokół 47:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: protokół 47 i 48, protokół 47, protokol 47 48, jak zrobic serwer 47 48, jak zrobić protokół, serwery cs protokół 47, serwer protokół 48 cs nonsteam, cs jak przerobic 47 48, jak z 2 protokołowego serwera zrobic steam, polskie servery csa protokoł 47, co to jest protokol 47 48, protokół 47 48 cs 1.6, cs protokul 47, protokol 48 47, problem z protokolem 47 48, server 1.6 protokul 47, protokuł 47 48, protokol z 47 na 48, protokoły 48 i 47

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 6865
Narzędzia wątku

Steam Server + Protokół 47

Xe-i is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Witam

Mamy pewien problem z serwerem , który przed aktualizacją ( protokół 48 ) był NS.
Jak każdy wie serwery NS używają protokołu 47 , więc postąpiliśmy równoznacznie z tym :
"
Z powodu ostatniej aktualizacji steam, która zamiast wprowadzić poprawki do istniejących błędów wygenerowała (oczywiście) nowe utrudnienia, prosimy o reinstalacje serwerów z poziomu panelu zarządzania. Nowa poprawka zmienia przede wszystkim protokół z wersji 47 na 48. Sczególne utrudnienia będą mieli gracze nie posiadający steam. Może pojawić się również problem ze stabilnością dodatków typu: metamod oraz amx(x).
Za problemy przepraszamy ale jesteśmy równie rozgoryczeni co Wy.
"

PS :
Hosting : KampNO.pl

Jednak to nic nie pomogło , jeśli ktoś wie dlaczego tak się dzieje proszę napisać .

Dzięki I Pozdro

Odp: Steam Server + Protokół 47

KaIteU is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Fajnie bo też mam serwer na kampno i mialem ten sam problemik
Non-Steam -->Najlepsze Polskie Serwery Counter Strike - Serwery CS Puchatek - Pluginy AMXX ::
Steam -->http://cs-puchatek.pl/download.htm?id=517

wklejasz to w poszczegulene katalogi

jezeli pomoglem wiesz co mozesz zrobić :)

fallenbdg is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Sillent Assasins xD
pzdr. Kajetuszu :P

Archive is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

w jakie katalogi to trzeba powklejac? sorki ale na prawde nie wiem~!

Kubu$ is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

W to co jest przed cstrike.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Serwer na dwa protokoły - obsługujący graczy NonSTEAM oraz STEAM (można grać ze STEAM oraz NonSteam) - protokół 47 i 48 razem - poradnik!
Serwer na dwa protokoły, obsługujący graczy NonSTEAM oraz STEAM. Protokół 47 i 48 razem, z mnogością funkcji, w tym generowanie unikalnych SteamID. Dodatkowo w paczce plugin naprawiający błędy svc_bad - już nigdy więcej nie będziesz posiadać błędów svc_bad na swoim serwerze! Instrukcja pluginu...
Poradniki do HLDS
Problem z server obsługującym 2 protokoły
Mam server steam, procesor Intel. 1. Czy aby działał ten dproto, na servie musi być wgrany amxx? 2. Odnośnie poradnika Seby...
Problemy z HLDS
Server dedyk na 2 protokoły
Może ktoś mi pomóc zrobić server obsługujący 2 protokoły (47 i 48) czyli gracz non steam i steam? Server jest non steam, postawiony na windows xp, na moim kompie. Nie podawajcie linków do innych tematów, bo ja tego nie ogarniam xD. Wytłumaczcie mi krok po kroku jak to zrobić. 1. Mam server FTP i...
Problemy z HLDS
Instalacja CS 1.6 v35 Non-Steam Z Użyciem Najnowszego Protokołu Gry (Protokół 48)
INSTALACJA COUNTER-STRIKE 1.6 NON-STEAM NA PROTOKOLE 48 Piszę ten tutorial głównie dlatego, żeby wreszcie przyspieszyć migrację graczy z nonsteama na nowy protokół 48. No więc po kolei. UWAGA!!! W tej wersji gry nie działa demoplayer, czyli nie można oglądać dem z gry! Reszta jednak działa...
Instalacja gry i podstawy
Serwer dla Steam i Non steam. 2 protokoły na 1 serwie
Witam. Chciałbym przerobić mój serwer na 2 protokoły. 47 i 48. Aby mogli grać steamowcy tak jak i non steamowcy. Szukałem w google dużo lecz niestety znajdowałem tylko dla 1.6. Serwer jest teraz non steam. Mógłby ktoś poradzić jak to zrobić??? Pozdrawiam
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Server Hitme Protokół 48!
Witam Kupiłem server 14 slotowy Na Hitme.pl ale jest on na protokół 48 :/ Dlatego gdzy wchodzę na strone pisze tak : This server is using a newer protocol ( 48 ) than your client ( 47 ). You should check for updates to your client. W temacie seby LINK:...
Problemy i konfiguracja AMXX
Server protokół 48
1.Czym sie rozni protokol 47 od 48 2.Jak przerobic server na protokoł 47 3.:dwarf:Czy mozna grac w cs1.6 na serverrze z protokołem 47? jak? 4.Dlaczego jak dodaje Ip servera sie nic nie dzieje?
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak przerobic server Steam na Non Steam z protokołem 47 ??
:( Proszę o pomoc. Mam zamiar zakupić server na gamepap i chciał bym go przerobić na Non Steam z protokołem 47 żeby tylko Ns mógł wbić.Do wyboru mam tylko server Steam prot. 48 już nie ma prot47 i teraz jak go przerobić??.Czytałem ten poradnik ale komentarze mówiły same za siebie ze nic nie daje ;/...
Problemy z CS 1.6
Jak przerobic server Steam na Non Steam z protokołem 47 ??
:( Proszę o pomoc. Mam zamiar zakupić server na gamepap i chciał bym go przerobić na Non Steam z protokołem 47 żeby tylko Ns mógł wbić.Do wyboru mam tylko server Steam prot. 48 już nie ma prot47 i teraz jak go przerobić??.Czytałem ten poradnik ale komentarze mówiły same za siebie ze nic nie daje ;/...
Problemy z CS 1.6
Przerobienie serwera STEAM z protokołem 48 na serwer NONSTEAM z protokołem 47
Przerobienie serwera STEAM z protokołem 48 na serwer NONSTEAM z protokołem 47 - teraz w większości firm jest do wyboru tylko serwer CS 1.6 STEAM z najnowszym protokołem 48. Stare instrukcje przerabiania na nic się już nie zdadzą, chociażby z powodu zmienionej większej ilości plików jak i trzech map...
Poradniki do HLDS

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz