Elo. Mam Prośbę - zrobił mi by ktoś config na serwer, że po wciśnięciu jakiegoś tam klawisza lub nie wiem może jakoś w menu admina ustawiało się tak:
2 minuty trwania rundy, 3 rr i na końcu napisy LIVE i jeszcze jak jesteś dead to żebyś widział tylko kamere First Person. Ale nie chce żeby ustawiały się te interpy itp. tylko to co podałem na górze. Jak sobie coś przypomnę to dodam.
Dam Pomógł "gibonka"
Mi chodzi o to, że po wpisaniu w konsoli podczas gry exec "nazwa" czas na serwerze ustawi się na 2 minuty, widok będzie tylko na first person only oraz będą 3 rr i napisy LIVE na końcu.
Potrzebuję link do pobrania cs 1.6 not steam i do tego potrzebuję jakieś potrzebne programy/pliki aby mi wyszukiwało servery i te legalne i te pirackie... Nie znam sie bardzo na tym a wcześniej zrobił mi to kolega....
http://www.speedtest.pl/results/9438707.jpg
Witam , chcialbym abyscie pomogli ustawic mi opcje internetu z cs .
Ustawic config aby wszystko bylo kompatybilne z internetem .
opcje rate , updaterate , cmdrate i wszsytki inne potrzebne komendy . Chcialbym zeby ktos kto dobrze sie na tym...
WITAM.
Mam problem. Otóż chcę rozpocząć grę na eslu i nie wiem czy mam zgodny config , bo nie chce dostać p.karnych ?
o to config :
bind "-"...
Witam
Chciałbym prosić o link do cs 1.6 z własnym configiem pod netie 2m, lub poradę na temat własnego configu. Chodzi mi bardziej o interp, żebym po strzale w głowę walnął heda a nie dopiero po 3 strzałach...
Witam
Mam problem z serwerem cs 1.6 protokół 48 mianowicie chcę go przerobić na serwer non steam żeby wszyscy non steamowcy mogli wchodzić na serwer. Próbowałem juz wielu sposobów ale mi nie wychodziło chętnych zapraszam o zgłaszanie się w tym topicu bądź NUMEREM GG 12906858. Z góry Dzięki!
Witam Panów i Panie mam bardzo wielki problem jeżeli ktoś może mi pomóc to niech napisze tu w sumie problem tkwi żeby ktoś mi zrobil config na wiecej fps`ów moj komputer ma wymagania słabiutkie :( napisze
Procek:Celeron 2.6
Karta graficzna:Geforce MX 440 SE 64mb
Plyta główna:Fujitsu...
Czy jest możliwość aby ktoś mi zrobił bind na przycisk'/' i po naciśnięciu tego przycisku żeby mi automatycznie zmieniało na nick: ^II .e4sY by VaLLeNtiNoO
Dam pomógł ;)
witajcie, mam pewien problem nie moge ustawic nicka w grze tylko muszę wejść w config.cfg i tam zmienic mój nick ? Wiecie dlaczego, problem z cs??
P.S Próbowałem reinstalke CS i inne patche ale to caly czas to samo. ?
Witam, jak w temacie, w miarę możliwości niech się odezwą do mnie na pw osoby posiadające serwery w:
gamepad
shooters
liga-cs
coregame
freefrag
hitme (choć to liga cs ^^)
netgames
whiterabbit
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u