Mam CS 1.6 i CZ ze steama. Chciałem sobie podmienić modele broni w cs i jakież było moje zdziwienie gdy okazało się, że w katalogach steama na dysku,nie mam żadnych modeli, map itd . Tzn. są, ale tylko te tylko te ściągnięte z serwerów na których grałem , lol.
Czy ktoś mi objaśni, jak ta gra w ogóle mi działa i jak mogę zmienić modele w cs 1.6.
Dzięki.
Jak chcesz mogę dodać ci do serwa muze,mapy,plugin
Muzyke wybiera sobie
Mapy wibierać jakie chcesz
plugin jakie chcesz np. spadochron lub ruletka i itp
gg: 5324620
e-mail: przemek14s@op.pl
Jaki serwer? Pisałem coś o serwerze? Mój problem dotyczy zwykłej instalki steama na zwykłym komputerze.
Żeby wkleić to muszę najpierw skopiować do schowka. Pytanie skąd.
(nie ma ich u mnie na dysku!!!).
pozdr.
Chyba wiem co jest grane. W katalogu steamappps są duże pliki tj. counter-strike.gcf , condition-zero.gcf itd. Wynalazłem program który je otwiera (GCFScape) , jest tez możliwość ekstrakcji. Nie wiem tylko do którego katalogu ekstrahować poszczególne foldery i czy będą używane przez grę czy nie (żebym mógł skutecznie podmienić).Jak ktoś robił taki myk to poproszę o podpowiedź.
Witam. Piszę z kolejną sprawą do was, ponieważ mam mały problem z szukaniem. A mianowicie chodzi mi o to że jak w mapchooser.amxx jest na końcu mapy wybieranie mapy (vote). A ja chcę aby nie było, czyli z np. pliku mapcycle mam mapy i po kolei 'leciały' mapy bez voty. Jak to zrobić? ;x
Przedstawię wam, jak zrobić sobie model do cs'a wyglądający jak ten poniżej:
1. Pobieramy Jed's Half-Life model viewer. Jed's Half Life Model Viewer
2. Instalujemy + uruchamiamy.
http://img408.imageshack.us/img408/6223/36528015.png
http://img715.imageshack.us/img715/7614/14779271.png
3....
Witam, wszystko jest ok tzn. prawie ok... Więc tak mam plugin, który parę minut przed koncem mapki daje okienko i pokazuje mapy ale są też takie których nie mam w mapcycle... I można na nie zavotować więć jak zrobić by nie można było?? Może jakiś inny plugin. Proszę o pomoc jak najszybciej.
No i odkryłem fatalny błąd mapy. W logach nie ma kompilatora hlrad przez co moja mapa się normalnie pali bo jest taka jasna.
Nie wiem o co chodzi przy kompilacji innych prostych map tez jest taki problem.
Czy ktoś wie czym to jest spowodowane?
Log kompilacji:
hlcsg v3.2.1 rel 3.2.1 Final (Apr...
Witam. Kupiłem steama i mam oczywiscie modele z CS CZ... Podmieniłem je już według instrukcji.. Ale mam jeszcze jedno pytanie - Gdzie wklejać mapy i sound (dźwięki)? Bo skopiowałem je z mojej poprzedniej wersji non steamowej...
Najbardziej chodzi mi o mapy...
Witam,
jak w temacie, chcę skopiować cały folder przez konsolę, ale znam tylko sposób na pliki :)
Gdy wpisuję
copy E:\\zdjecia\zdjecia z wakacji D:\\kopie
Pisze "Nie można znaleźć określonego pliku".
Pomoc jest mi potrzebna do 13.00 dzisiaj :)
Pozdrawiam
Witam,
dzisiaj kupiłem serwer na gamefactory.pl chciałem dać kumplowi i sobie adma na serwa ale tu tkwi problem nie moglem znaleźć folderów od amx, zainstalowałem nowego tak jak to było napisane w poradniku ale tych plików nadal niema. Pomoże ktoś??
Witam!
Dzisiaj kupiłem steama, wcześniej byłem dzieckiem NS ;] No i teraz żeby nie ściągać tych muzyk map itd od nowa chciałem skopiować z folderu tego gdzie mam NS te wszystkie pliczki do D:\Steam\steamapps\NAZWA\counter-strike\cstrike
No i patrze a tam nei mam tych folderów wszystkich. Co z...
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u