Wiem, że ten temat już parę razy został poruszany, ale odpowiedzi w nim mi nie pomogły, a gdy chciałem coś dodać to temat już zamknięty.
Wiec problem polega na tym, chce włączyć grę uruchamia się tapeta 2 kolesie, ale nie ma białych napisów "New Game" "Exit" itd. i się od razu zamyka a pulpit na moment zmienia rozdzielczość jaka miała gra (800x600), znajomi doradzali bym zreinstalował steama, więc tak też zrobiłem i kicha nadal to samo. Potem próbowałem przywracanie systemu do dnia wczorajszego, zrobiłem cs działa cieszyłem się, ale co dziwne następnego dnia (następne uruchomienie kompa), cs robił to samo. Więc w końcu zdecydowałem się sformatować całego kompa, ale efekt był ten sam co przyracania - działał dzień (raz). I nie wiem co robić, dodam że gra Condition Zero gra bez zarzutu a to przecież podobne. A jak próbowałem wejść w folder D:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\*******\counter-strike, zamykało się całe okno. W innych tematach pisali by zainstalować od nowa kartę graficzną tak robiłem ale nadal nic ;/.
Wszystkim którzy pomogą postawie piwo czy jak to się tam zwie. Pozdro czekam na odpowiedzi.