Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu HLDS Nie działa :(:

,

Popularne odwołania do tej strony: hlds has stopped working windows 7, patch for working hlds properly, cs1.6 crashes cstrike_amxx.dll, cannot see chat in hlds

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 2229
Narzędzia wątku

HLDS Nie działa :(

bartek997 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam problem z HLDS, nikt go nie widzi i nie moge sobie pograć, wcześniej było wszystko dobrze po update firmy Valve wszystko sie popsuło nie wykrywa mi serverów w sieci oraz sam nie moge postawić servera, prosze o pomoc szukałem na forum i nie znalazlem nic podobnego, założyłem juz temat i został osunięty.
To jest raczej odpowiedni dzial i dlatego teraz mam nadzieje ze ktoś mi pomoże :(

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Program HLDS przestał działać
Witam! Postanowiłem założyć serwer LAN (router 1 komp 2 laptopy). Komputer xp, laptopy vista. KOMPUTER Na komputerze jak założe serwer to na lapkach nie moge sie połączyć. PIERWSZY LAPTOP Włączając HLDS wyskakuje "program hlds przestał działać". DRUGI LAPTOP
Problemy z HLDS
HLDS nie działa na modułach cstrike_amxx.dll
podczas gdy gracz wbija na na moj hlds to hlds sie wyloncza metamod 1.19 amxmodx 1.8.1.3746 modules.ini ;;; ; To enable a module, remove the semi-colon (;) in front of its name. ; If it's not here, simply add it its name, one per line. ; You don't need to write the _amxx part or the file...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Komu działa serwer HLDS na widowsie??
Komu działa serwer HLDS na widowsie z działającą funkcją wyświetlającą jego serwer w zakładke INTERNET ? Nie obchodzi mnie jaki patch, ważne, żeby wyświetliło go w zakładce internet. Jeżeli działa tak, to jakie macie setmastery? Proszę mi tu nie cwaniakować, że działa jakiemus tam koledze...,...
Problemy z HLDS
HLDS przestał działać.
Witam zainstalowałem AMXMODX oraz ZBot zboty działają mi z AMXX ładnie się dodają mam Także AMX MOD X ponieważ mam Menu Admin itp. Ale gdy ktoś wchodzi na server pisze HLDS.exe Przestał działać czemu? couldn't exec listip.cfg couldn't exec banned.cfg L 01/18/2010 - 16:29:47: --------...
Problemy z HLDS
HLDS nie działa
Zrobiłem hlds według drill'a i działało ale był protokół 48 i nie mogłem wejść na serwer i zrobiłem go na non steam co prawda hlds chodzi ale przy uruchamianiu serwera zawiesza sie przy tym powinien być taki tłok a jak go nie ma to sie zwiesza i mi to nie działa :/ I trzeba kończyć...
Problemy z HLDS
HLDS nie działa przy internecie podzielonym na dwa komputery.
Witam. Tak jak napisałem w temacie, gdy mam internet na jednym komputerze to koledzy mogą normalnie wchodzić na serwer, a gdy połączę dwa komputery kablem i internet się rozdzieli na dwa komputery wtedy mogę wejść tylko ja i ten komputer który jest podłączony a koledzy nie mogą. co trzeba zrobić...
Problemy z HLDS
Problem .... nie działa hlds
Tak JAK w temacie mam problem z hlds.... przy probie wlaczenia wyskakuje mi ze program hlds przestał działac... moze to dlatego ze mam viste???? prosze o pomoc
Problemy z HLDS
[HLDS] /rank wszystko OK i nie działa
Na moim serwerze HLDS zrobiłem wszystko jak tu jest opisane: http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-do-hlds/11130-rank-top15-itp.html http://www.forum.wiaderko.com/poradniki-do-hlds/3259-rank-nie-dzia-jak-naprawiae.html Ale rank i tak nie działa! Oto moje pliki i screen z gry:...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
HLDS - nie działa ;/
Witam. Mam otóż problem z HLDS. Mam steam sciągnąłem HLDS, amxx zrobilłem, wszystko śmiga. Tylko że ja tylko moge wbić na serwa inni nie ;/;/ wiem ze byly juz takie teamty tylko że nie rozwiązywały mojego problmeu:/ a i jak daje new game i chce tam zrobhic serwer to jak właczam new game wyrzuca...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak właczyć HLDS żeby działało (dla zielonych)
Wiele osób zna sięna HLDS ale niektorzy nie bo sa poczatkujacymi.wiec tutaj wam pisze jak to zrobic zeby sie wlaczalo wszystko . wchodzisz przewaznie w folder counter strike 1.6 tam jest plik hlds(ikonka half life'a tylko ze kolory odwrotne Smile ).wlaczasz to i tam jest : 1)Game 2)Server...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz