Zainstalowałem patch wv23 do CS NON Steam i przy uruchamianiu pokazuje mi się taki komunikat:
![]()
Pomóżcie, nie wiem co robić, a bez patcha nie moge grac na żadnych serwach, ani STEAMowskich, ani NON-STEAMowskich.
|
|
Zainstalowałem patch wv23 do CS NON Steam i przy uruchamianiu pokazuje mi się taki komunikat:
![]()
Pomóżcie, nie wiem co robić, a bez patcha nie moge grac na żadnych serwach, ani STEAMowskich, ani NON-STEAMowskich.
DJSprezyna, reinstal csa i patch v 23
DJSprezyna, w złym miejscu zainstalowałeś patcha
brakuje ci pliku lub jest on uszkodzony. reinstal tak jak mówił jaco, albo weź od kumpla ten plik ;d jak go znajdziesz oczywiscie :) p.s. z patchem v23 czy bez tak czy tak nie bedziesz mógł grac na serwach steam
Instalowałem CS'a tak:Zamieszczone przez seba
1. Instalka gry w D://Program Files/Cstrike
2. Później patch w D://Program Files/Cstrike/valve
Gdzie miałem zainstalować patcha??
Zrobiłem tak jak napisałeś i w dalszym ciągu jest ten sam efekt.Zamieszczone przez R@fi_PL
Zamieszczone przez Yamakasi92
Już robiłem kilka razy reinstalkę.
Że nie będe mógł grać na serwerach STEAMowskich, to o tym wiem, a co do gry to taki sam efekt jest jak ściągam z neta i jak mam od kolegi, więc nie instalowałem z tego samego pliku.Zamieszczone przez Dant3
Pozdro i jeszcze raz proszę o pomoc
Nie wiem, ja takiego problemu nie mam :mrgreen:
DJSprezyna, zainstaluj csa i zainstaluj patcha v22 bedzie dzialac
A ma być do tego samego katalogu!Zamieszczone przez DJSprezyna
Czytaj CS do D:\Program Files\cstrike
Patch do D:\Program Files\cstrike
!!
Miałem ten sam problem i kolega mi powiedział żebym reinstalke..
Zrobiłem i pojawia sie mi teraz :
![]()
Co mam Zrobić?
Zainstalowałem w valve/valve :???:
Shaman, zainstaluj csa, a potem podczas instalowania patcha zainstaluj go do valve/cstrike
| « Lagi na Moim Serwie Bez nikogo ping 600 | Problenik :{ » |