brakuje ci pliku lub jest on uszkodzony. reinstal tak jak mówił jaco, albo weź od kumpla ten plik ;d jak go znajdziesz oczywiscie :) p.s. z patchem v23 czy bez tak czy tak nie bedziesz mógł grac na serwach steam
Zrobiłem tak jak napisałeś i w dalszym ciągu jest ten sam efekt.
Cytat:
Napisał Yamakasi92
DJSprezyna, reinstal csa i patch v 23
Już robiłem kilka razy reinstalkę.
Cytat:
Napisał Dant3
brakuje ci pliku lub jest on uszkodzony. reinstal tak jak mówił jaco, albo weź od kumpla ten plik ;d jak go znajdziesz oczywiscie :) p.s. z patchem v23 czy bez tak czy tak nie bedziesz mógł grac na serwach steam
Że nie będe mógł grać na serwerach STEAMowskich, to o tym wiem, a co do gry to taki sam efekt jest jak ściągam z neta i jak mam od kolegi, więc nie instalowałem z tego samego pliku.
Witam, nie znalazłem podobnego tematu, więc pisze tutaj .
Podejrzewam, iż przez patcha V23 mam jakieś dziwne błędy .. Jak gram to mi się często pokazuje jakiś błąd. czy wiecie może jak odinstalować tego patcha? lub zrobić, aby poprawnie działał?
Pozdrawiam
Za poprawną pomoc oczywiście gibon.
Mam problem z Patchem do CS 1.6 wersja v23 (Ściągnięty z : Counter Strike 1.6 Patch v23 - najlepszy - darmowe programy , dobre programy , download , gry do pobrania , instalki, anty spam, winamp | dobrepliki.pl)
Wszystko działa jak należy, tylko że są 2 sprawy
po 1 zamiast taga jest jakiś banner...
Nie moglem się wbić do kumpla na serwer wiec ściagnełem patcha v23, zainstalowałem go dobrze do folderu cstrike, kiedy go włączam wyskakuje mi błąd W_Load Wad File: couldn't load gfx.wad. Poszukałem na necie że trzeba ściągnąć , tego gfx.wad, ściągnąłem i dalej jest tak samo. Może ktoś wie o co...
witam mam problem z zainstalowaniem patcha do GTA IV otóż instaluje grę potem patcha 1,3 i crack i mi pokazuje error : WS10 i tak za każdym razem ściągałem różne patche mam na myśli ( 1,1 ; 1,2 ; 1,3 ) i za każdym razem to samo jak nie zainstaluje patcha to gra normalnie się włącza korzystałem ż...
Instaluje non steama i potem patch 23v i jak chce wlaczyc gre to wychodzi blad ze nie moze zaladowac pliku gfx.wad :!: :!: o co chodzi:PP pomozcie aha a wczesniej nie mialem takiego problemu :(:(:(
Ema, Moj problem polega na tym ze gdy wchodzę na serwer po kilku rundach wywala mnie do menu gry. Znalazłem o tym na forum, i piszą żeby zainstalować patcha v23 ;/, ale ja go nie mogę zainstalować, gdy zainstaluje do katalogu proponowanego(czyli tam gdzie cs/./././vavle) to po zakończeniu wyskakuje...
Mam taki problem: Zainstalowałem CSS, zainstalowałem patcha 17, a tu przy odpalaniu gry wyskakuje mi coś takiego:
"Nie znaleziono punktu wejścia procedury SetCVarIF w bibliotece vstdlib.dll."
Proszę o pomoc
sciagnolem patch'a v31 a potem zainstalowalem innego patcha i połowa z tego ptcha v31 zostala i jak chcem sprayem cos namalowac w cs to jakas strona mi wychodzi i niemoge tego zmienic :/ i jak zmnieniam nick albo cos to pisze niewiempo jakiemu jak zrobic zeby kompletnie usunac tego aptcha zeby nic...
jak instyaluje patcha to wyskakuje mi taki blad W_WadLoadFile couldnt open gfx_wad i dzieje mi sie tak przy patchu v19 v21 v23 i przypuszczajac chyba przy wszystkich pomocy!!!!!
Dodano: Pon 27 Sie, 2007 ]
aha jeszcze jedno sie chcialem spytac czy ja mam zainstalowac to w c/program files/valve...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u