Popularne odwołania do tej strony: cambiar servidor a protocolo 47, change protocol steam server linux, protokoll 47 48 counter strike, protocol 47 48 amx, 47 48 protokol amx, 47 48 blad cs, how to add 47 protocol to server, steam protocol 47, serwery cs 1.6 47, cs 1.6 problem 47 48, gdzie zmienic protol serwera, how to make my server protocol47 48, cs como cambiar el protocolo, serwery cs 1.6 protocol 47, polskie serwery cs 1.6 ns client 47, tengo protocolo 47 counter, cs 1.6 non stem bład protocol 48, protocolo 47 48 counter strike, how to change protokol on server cs, cs serwery 1.6 protokol 47
witam.Mam taki problem że mam Steama protocol 48 i serwer steam na protocolu 47 i oczywiscie jak wchodze na serwer swoj to wyskakuje blad o protolu.Czy są jakieś biblioteki aby zmienic serwer na protocol 48 czy musze od nowa zamowic ?Za pomoc oczywiście się odwdzięczę.
Zapraszam NA Serwer Counter Strike Source n/s Protocol 7 Na Serwerze Jest Miała Atmosfera Dużo Pluginów - Mili Admini - Mało Cziterów - Niskie Pingi Itp :DJeśli Wbijecie Nie Pożałujecie IP: 188.116.34.147:27088 Pozdrawia H@ : Seven
Dla tych którzy nie wiedzą cco to stary protocol 7 to jest stara...
http://i38.tinypic.com/xp4isj.png
Witam Chciałbym Was Zaprosić Na Serwer FFA;)
Nazwa Serwera: CrYtIk Clan @Game4play.pl
IP Serwera:91.121.86.35:27055
Rozgrywka:FFA
Witam, mam zamiar wykupić na gamepadzie 16 slotów prywatnych na serwer dla pewnej strony www. I tutaj moje pytanie - czy jeżeli wykupie opcję Protocol 47 to grac będą mogli zarówno posiadacze Steama jak i NonSteama? Wolę się upewnić przed zakupem ;)
Wiem wiem było poruszane. Na większości jest napisane jak na serverze zmienić w protocol 48 , a ja chce zmienić wersje klienta. Da sie jakoś inaczej niż ściągać csa jeszcze raz? może podmienić pojedyncze pliki? Prosze o pomoc
Nazwa: Protocol 48 | KWATERA :: | CS 1.6 TP TV-sat 364
Rodzaj serwera: Publiczny
Ilość slotów: 18
Adresy: 91.193.160.170:29999
Forum: KWATERA ::
Rodzaj gry: Steam/NonSteam Protocol 48
Aby grac NonSteam wystarczy wejśc na forum i ściągnąc Patcha v36.
Super muzyka i atmosfera,...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Witam mam taki problem iż czasami gdy chce wbić na jakiś server wyskakuje mi informacja This server is using a newer protocol 48 than your client 47. You should check for updates to your cilent. Może mi ktoś wyjaśnić co to znaczy i czy można coś poradzić żeby to zniknęło?