Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Modele broni:

,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 618
Narzędzia wątku

Modele broni

PanoRama Lama is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam taki problem : Jak gram w CS 1.6 mam modele broni z source'a mimo to , że instalowałem patch v21 . Chciałbym mieć klasyczne modele broni

Odp: Modele broni

TSP_wOw is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Usuń modele, pobiorą ci się z serwera

Drill is Offline
młodszy pro

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Cytat:
Napisał PanoRama Lama Zobacz post
Mam taki problem : Jak gram w CS 1.6 mam modele broni z source'a mimo to , że instalowałem patch v21 . Chciałbym mieć klasyczne modele broni
Patch V21 nie podmienia modeli, musisz reinstalować grę, albo szukać weapon models fix.

android007 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

Albo usuń całkowicie grę i zainstaluj ponownie , albo ściągnij modele z internetu :)

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Modele broni
Mam problem, ponieważ gdy chcę wgrać model broni na serwa to nic się nie zmienia. To co pobrałem z FPSBANANA wklejam do /models/ i nic się nie zmienia na serwie (oczywiście zmieniam mapkę). GameServ.pl
Problemy i konfiguracja AMXX
[Steam] Modele broni cs:cz w cs 1.6
Witam.Otóż na samym początku chciałbym zaznaczyć iż przeszukałem chyba caly internet i dalej nieznalazłem odpowiedzi!A więc kiedyś podobały mi się modele z cs:cz lecz już sie znudziły...Niemam ich w models ani w żadnym innym katalogu steam,a bardzo chciałbym je usunąc i dać oryginalne,te które są...
Problemy z CS 1.6
Modele broni
Witam.Szukam noralnych modeli broni z steam.Chcę je wgrać sobie na NS.Steama nie mam
Dodatki do Steam'a
Modele Broni
Witam Jest tu ktoś pro elo elo :) Żeby mi pomóc? :> Więc tak ;) Poszukuje modeli do cs 1.6 steam Bronie typu m4/ak/deagle/awp itp. Aby w nich była animacja. A. w Granacie/Flashu/Smoke/Nóz iii... C4. Nie było animacji. Tzw. Niewiem czy mnie rozumiecie bo mam banie i pisze głupoty chyba :/...
Dodatki do Steam'a
Modele broni z CZ
Poszukuję modeli broni z CZ ... szukałem na fpsbanana i nie znalazłem.... chodzi mi o standardowe modele broni z CZ, aby podmienić z CS 1.6, ponieważ z CS 1.6 znudziły mi się :D Bardzo proszę o pomoc :)
Problemy z CS 1.6
modele broni mod v32
Mam problem ze znalezieniem folderu w cs 1.6 steam z modelami broni (chcę je podminić na te z ns v32). Gdzie mam je podmienić?
Problemy z CS 1.6
Modele broni
Otóż chciałbym podmienić moje modele broni na jakieś ładniejsze. Kiedyś miałem inne, lecz wystąpiły drobne komplikacje i z powrotem mam stare. Czy ktoś mógłby podać link z jakimiś ładnymi modelami broni(byłbym wdzięczny gdyby podał także screena jak one wyglądają)? Z góry dziękuję? Edit:...
Instalacja gry i podstawy
Modele broni
Witam. Chodzi o to, że jak wchodzę na server to pisze : http://images50.fotosik.pl/57/dd84b111f31b44f0.jpg I nie wiem co zrobić.... Z góry dziękuje i pozdrawiam :vhappy:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Modele broni z cs :cz
Potrzebuje modeli broni z condition zero dam gibony
Problemy z CS 1.6
Modele broni
Witam! Mam taka prosbe. Mógłby ktos wrzucic w paczce same modele broni z xtcs(te podobne do z cs source)? Bardzo prosze. Z gory dzieki!
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz