Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu XTCS invalid key problem rozwiazany:

, , , ,

Popularne odwołania do tej strony: how connect to xtcs servers, xtcs key, klucz cd-key do cs 1.6 xtcs, xtreme counter strike 1.6 server problem protocol, cd key password xtcs, xtcs counter strike invalid cd key, xtcs cant find servers, battlefield 1942 complete collection invalid key install daemon, two worlds 2 invalid key

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3906
Narzędzia wątku

XTCS invalid key problem rozwiazany

ZLY_DZIEN is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam
wczoraj po jakims myku zaczeło mi się pokazywać invalid key (kolega grał) i pozniej juz nie mogłęm wejść na żaden serwer

problem rozwiązałem w rejestrze usuwając całą gałąź valve

ponowne uruchomienie XTCS powoduje możliwość wpisania standardowego klucza składjąćego się z duzych liter A

trzba ponownie wszystko poustawiać ale to już mały pikuś w porównaniu z niemożliwością grania

może komuś się przyda ta informacja

zdraViam

Odp: XTCS invalid key problem rozwiazany

G4Q is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

WoW każdy o tym wie ;p

Odp: XTCS invalid key problem rozwiazany

fallenbdg is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

nie ten dzial
powinno byc w Poradnikach ;]

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Problem XTCS 1.6 resetujące ustawienia
Witam wszystkich. Zassałem XTCS 1.6 i mam mały problem z resetującymi ustawieniami gry. Skopiowałem do configu kawałek tekstu który pozwala na zmianę broni bez zatwierdzania i gdy ustawiw w grze zmianę broni scrollem w myszce działa elegandzko ale po resecie gry config sie zmienia chyba na...
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Problem z instalacją CS-a XTCS Final Release
Siema, (jestem tu nowy).mam problem z instalacja cs-a w ostatnim kroku a mianowicie włączam instalke wpisuje tam kod,zatwierdzam regul. ,wybieram miejsce na dysku..,i gdy daje "instaluj" wyskakuje okienko z IRSETUP "A sharing violation occurred while accessing an unnamed file" i tu wlasnie o co...
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Problem z serwerem w XTCS
więc tak mam XTCS 1.6 . Wgranego Amx-mod XawaK . Robię serwa przez hlds.exe musze dac LAN zeby wejsc , a moj kolega nie moze.... Ja mam stałe IP 91.90.112.67 i wygląda przesył tak idzię kabel do kompa wychodzi przez okno leci na dach i podpięte jest do urządzenia bezprzewodowego które łączy się...
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] XTCS wielki problem Pilne@!
Sory ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie więc zakładam wątek Zainstalowałem właśnie XTCS gdy odpalam grę automatycznie wyłącza się ona (nic nie klikam) poprostu odpalam 2 sekundy jest strona startowa i się wyłącza nie mam żadnych patchów nic poprostu samą gre więc poprosze o linki do...
Problemy z CS 1.6
Problem z XTCS
Witam.Zainstalowalem XTCS i nie znajduje on serverow.Dalej po kkilku probach postanowilem zainstalowac patcha v23 rowniez nie odnajdywal serverow do tego po jakims czasie dorzucilem masterservera ale rowniez nie dzialal :(.Reinstalnolem XTCS i zainstalowalem samego Masterserver lecz nadal...
Problemy z CS 1.6
Problem z Invalid CD-KEY
Witam! Mam problem z serwerem na protokole v47 z hostingu postrzelaj.pl . Problem jest taki: gdy ktoś chce wbić na serwer wyskakuje mu : Invalid CD-KEY , tylko nie wiadomo dlaczego, ponieważ wersja protokołu to 47. Bardzo proszę o pomoc ;]
Problemy z HLDS
Problem z XTCS.
Wlanczam XTCS normalnie i kiedy chce wejsc na jakis server laduje sie do konca i mnie wywala. Mojemu koledze ten server dziala na XTCS a mi nie. Ściągaliśmy z tego samego żródła. Co zrobic zeby sobie pograc ?
Problemy z CS 1.6
XTreme-CStrike (XTCS) 1.6 Final Release - INVALID CD-key!
XTreme-CStrike (XTCS) 1.6 Final Release - sciagnolem to zgodnie z tym co napisano tutaj http://www.wiaderko.com/cs-1.6-non-steam/instalacja-cs-non-steam All działa ok. I jak wchodze na serwer to zawsze jest INVALID CD-KEY a jak wchodzilem normlanym cs-em nie mialem takich problemow. Na ten sam...
Problemy z CS 1.6
problem z cd key invalid
Witam. niedawno ściągnolem patcha do cs'a 1.6 bo niechciał mi działać SXE I, od tej pory zaczoł mi wyskakiwać błąd próby dołączenia się do jakiegoś serwera gdy chce się połączyć wyskakuje mi cd-key invalid. Myślałem że to przez tego patcha zainstalowałem od nowa inna wersje cs'a a błąd...
Problemy z CS 1.6
Invalid Cd Key PROBLEM!!!!!!!
Wiem że taki temat już był no ale nie wiele się z niego dowiedziałem... Otóż mój problem polega na tym że mam Cs 1.6 non steam no i nie moge wejść na żaden serwer bo jak wpisuje w konsoli connect i IP to mi wyskakuje albo Invalid Cd Key albo Failed to contact game server... A drugi problem polega...
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz