Witam wszystkich. Zassałem XTCS 1.6 i mam mały problem z resetującymi ustawieniami gry.
Skopiowałem do configu kawałek tekstu który pozwala na zmianę broni bez zatwierdzania i gdy ustawiw w grze zmianę broni scrollem w myszce działa elegandzko ale po resecie gry config sie zmienia chyba na...
Siema, (jestem tu nowy).mam problem z instalacja cs-a w ostatnim kroku a mianowicie włączam instalke wpisuje tam kod,zatwierdzam regul. ,wybieram miejsce na dysku..,i gdy daje "instaluj" wyskakuje okienko z IRSETUP "A sharing violation occurred while accessing an unnamed file" i tu wlasnie o co...
więc tak mam XTCS 1.6 . Wgranego Amx-mod XawaK .
Robię serwa przez hlds.exe musze dac LAN zeby wejsc , a moj kolega nie moze....
Ja mam stałe IP 91.90.112.67 i wygląda przesył tak idzię kabel do kompa wychodzi przez okno leci na dach i podpięte jest do urządzenia bezprzewodowego które łączy się...
Sory ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie więc zakładam wątek
Zainstalowałem właśnie XTCS gdy odpalam grę automatycznie wyłącza się ona (nic nie klikam) poprostu odpalam 2 sekundy jest strona startowa i się wyłącza nie mam żadnych patchów nic poprostu samą gre więc poprosze o linki do...
Witam.Zainstalowalem XTCS i nie znajduje on serverow.Dalej po kkilku probach postanowilem zainstalowac patcha v23 rowniez nie odnajdywal serverow do tego po jakims czasie dorzucilem masterservera ale rowniez nie dzialal :(.Reinstalnolem XTCS i zainstalowalem samego Masterserver lecz nadal...
Witam!
Mam problem z serwerem na protokole v47 z hostingu postrzelaj.pl .
Problem jest taki: gdy ktoś chce wbić na serwer wyskakuje mu : Invalid CD-KEY , tylko nie wiadomo dlaczego, ponieważ wersja protokołu to 47.
Bardzo proszę o pomoc ;]
Wlanczam XTCS normalnie i kiedy chce wejsc na jakis server laduje sie do konca i mnie wywala.
Mojemu koledze ten server dziala na XTCS a mi nie. Ściągaliśmy z tego samego żródła.
Co zrobic zeby sobie pograc ?
XTreme-CStrike (XTCS) 1.6 Final Release - sciagnolem to zgodnie z tym co napisano tutaj http://www.wiaderko.com/cs-1.6-non-steam/instalacja-cs-non-steam
All działa ok. I jak wchodze na serwer to zawsze jest INVALID CD-KEY a jak wchodzilem normlanym cs-em nie mialem takich problemow. Na ten sam...
Witam.
niedawno ściągnolem patcha do cs'a 1.6 bo niechciał mi działać SXE I, od tej pory zaczoł mi wyskakiwać błąd próby dołączenia się do jakiegoś serwera gdy chce się połączyć wyskakuje mi cd-key invalid. Myślałem że to przez tego patcha zainstalowałem od nowa inna wersje cs'a a błąd...
Wiem że taki temat już był no ale nie wiele się z niego dowiedziałem... Otóż mój problem polega na tym że mam Cs 1.6 non steam no i nie moge wejść na żaden serwer bo jak wpisuje w konsoli connect i IP to mi wyskakuje albo Invalid Cd Key albo Failed to contact game server... A drugi problem polega...
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u