Witam jestem nowy na tym forum i mam problem, a mianowicie jak robię logo bez tła to po wgraniu go w cs jest tło białe. Czy ktoś z was może wie jak się pozbyć tego tła bo daremnie wygląda. Plik graficzny robiony w .png.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.![]()
|
|
Witam jestem nowy na tym forum i mam problem, a mianowicie jak robię logo bez tła to po wgraniu go w cs jest tło białe. Czy ktoś z was może wie jak się pozbyć tego tła bo daremnie wygląda. Plik graficzny robiony w .png.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.![]()
program Half life Logo Creator ale to wiadomo jak nie dodasz tla to bedzie biale nie da sie inaczej tego zrobic
Ale do czego logo? Spray ?
Tło musi być koloru niebieskiego.
zmien wlasciwosci tla na RGB - 0-0-255
wtedy w grze bedzie przezroczyste
Cze mam maly problem jaki format pliku musi byc zebym mogl se zrobic logo w HLC ??
@up:
tempdecal.wad
@topic:
Plik zapisuj w *.bmp bo *.png i tak ci przezroczystość białym tłem zastąpi, a większość programów i tak czyta pierwsze rozszerzenie.
Dzienki ale mam jeszcze jedno pytanie biore moje logo i wkladam je tu : C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\adan97\counter-strike\cstrike i zmieniam plik a to i tak mi sie nie pojawia w opcjach zmieniania loga co z tym zrobic a i jeszcze gdzie jest ten plik HL.exe ???
Z góry dzienki :)
| « Puszczanie muzyki za pomocą HLSS przy Non Steam | rcon nie działa » |