Popularne odwołania do tej strony: celownik awp no zoom, awp no zoom, cs1,6 awp crosshair, no crosshair in awp, celownik bez zoom cs 1.6, awp no zoom pro pictures, cs awp bez zooma, awp & scout models with crosshair, cs 1.6 awp crosshair ohne zoom, celowniki no zoom, zoom w awp jak na hltv
Witam! mam pytanie czy isntieje celownik do awp bez zooma? taki jak ma na filmikach Luq czy Neo i nie piszcie że to tylko HLTV bo jak bylem w gorzowie na miszczostwach polski widzialem jak typki mieli takie celowniki!!
xD mi sie zdaje ze jest bo widzialem na wlasne oczy xD kiedys w 2005 roku to ludzie mowili ze wogle niema celownikow bez zooma do awp nawet takich drewniackich xD
Witam. Mam pewną prośbę :D Czy moglibyście dać mi instrukcję jak zrobił naprawdę BARDZO mały celownik w każdej broni (nie chodzi o celownik w AWP bez zoomu) tylko o taki mały - np. u deagla. Rozmiar mniejwięcej taki:
+
Aha i nie ma opcji z komendą cl_crosshair_small (czy coś takiego z...
Witam
Mam pytanie a mianowicie czy istnieje mozliwosc edycji pozostalej częsci celownika w awp? chodzi o te linie słyszalem o podmianie skryptu zooma ale nie wiem jak to zrobic proszę o pomoc
Siemano :peace:
Poszukuje innego celownika do awp Z ZOOM-em, ten standardowy troche jest mi nie na ręke :/ macie jakieś inne? Napisze jeszcze raz celownik do awp z zoomem inny niz standardowy.
I jeszcze poszukuje celownik do karabinu snajperskiego bez zooma. Jest coś takiego?
Pozdrawiam.
Jak stworzyć swój włąsny celownik do scouta lub awp bez zooma.
W tym poradniku opisze jak zrobić samemu celownik do awp
lub scouta bez zooma.
Potrzebne będą modele do scouta i awp z celownikiem bez zooma oraz:
- Jed's Half life model viewer (jhlmv)
- Jakiś program graficzny w którym...
Czy jest taka komenda ustawiajaca szybkosc zooma ? Hmm mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi, tak jakby cl_szybzoom 400 gdzie 400 to czas w milisekundach czy cos takiego :)
Chcę się spytać co trzeba zrobić aby mając awp, bez zooma mieć celownik od innych broni tzn, celownik przy broniach bez zooma jak np. Ak bądź M4A1. Proszę o pomoc. Dam pomógł
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u