Popularne odwołania do tej strony: host_endgame server disconnected, rcon dobry ale banuje, cs 16 bann sprawdz konsole, sam sie zbanowalem rconem, gry nie wiem kto, host_endgame server disconnecte, co zrobic zeby rcon mnie nie banowal, dobry rcon i banuje
Witam,
Mam takie pytanie dotyczące jednego z graczy drużyny pr0 gamingowej fnatic, chodzi o f0resta i ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=lQSG6NVkJhw OD 00:46 DO 00:51 widać jak f0rest biję 3-5 kul z całkiem dogodnej odległości, moje pytanie: Jakim cudem udało mu się z takiej odległości...
Witam. Mam kłopot w mikrofonem. Chodzi o to że mam kartę muzycną ale w niej nie ma wejścia na mikrofon. Wszędzie pozmienialem w ustawieniach żeby nie szukało mikrofonu na karcie muzycznej tylko w tym wejściu gdzie jest podłączony. Na Skype działa, na innych programach też (bo zmieniłem wejście, w...
Wiem, kto mnie zabił / I Know Who Killed Me (2007) Lektor PL
http://www.pixhost.org/thumbs/359/817781_wiem_kto_mnie_zabil_plakat.jpg
Format : AVI at 966 Kbps
Length : 701 MiB for 1h 41mn 28s 40ms
Video #0 : MPEG-4 Visual at 825 Kbps
Aspect :...
Siema mam problem, chcem grać z kumplem mixa 2on2 i gdy wchodzę na serwer prywatny jaki kolwiek (nawet na moim własnym serwie), to mnie banuje nie wiem zaco:/ A jeszcze wczoraj grałem z kumplami kilka mixów, nie wiem co się dzieje:/ Proszę o szybką pomoc.
Witam,
mam problemik z rconem parę razy wcześniej zdarzyło mi się użyć rcona bez wpisania hasła i w końcu zbanowało. Odbanowało po ok 5minutach lecz gdy wpisuje rcon_password "haslo" pisze że zły rcon, innym graczom wszystko działa. Pomyślałem zabezpieczenia rcona wszystko wywaliłem(komendy),...
elo
Wie ktoś może na jakim sprzęcie gra mYm.?
Chodzi mi dokładnie o myszke , słuchawki , podkładki.
Interesuj mniw twż ustawienia.
(mouse sensitivity) LUq-a
Dam zajarać za pomoc. :)
Witam
mam taki problem otoz gdy chce kogos zbanowac przez amxmodmenu to kikuje admina z serwera a osoba ktora miala byc zbanowana dalej jest na serwerze... Moze ktos wie w czym tkwi problem ?
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u