Skasuj config.cfg i jesli masz cos w userconfig.cfg to zmien nazwe z userconfig.cfg na jakąś inną, np. userconfig_kopia.cfg. CS wygeneruje nowy, standardowy plik config.cfg.
Ostatnio edytowane przez algida ; 14-11-2008 o 23:44.
Witam.
Mam problem tego typu:
kiedy gralem na starych sluchawkach mialem tak jakby inny dzwiek w nich. nie chodzi mi tutaj o basy itp ale chodzi mi oto ze jak gralem na poprzednich sluchawkach to dzwiek slyszalem tak :
kiedy granat/strzelano do mnie z prawej strony to slyszalem to z prawej...
Siemka usunąłem z serwera plik motd.txt i gracze muszą wciskać M, aby wybrać drużynę, nie wszyscy wiedzą, że tak się robi dlatego potrzebuje ten plik. Może ktoś go udostępnić najlepiej standardowy motd? Z góry thx.
hej szukam jak by sie moglo wydawac standardowego pluginu - wiecie po smierci wyswietla sie z jakiej odleglosci dostales ile hp zabrales... jak on sie nazywa ? bo moja wersja instalki amxx go nie posada
Mam pewien problem bo miałem mapchoosera4+ i deagsmapmanager 3.0 ale na małych mapach lub kiedy było mało osób na serwerze zmieniały mapy po około 10 min bez vote :mad: Czas mapy mam ustawiony na 25min i chciałem dać od nowa standardowego mapchoosera ale go wykasowałem przez przypadek kiedyś, ale...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u