"Błąd ..." no niestety podany przez Ciebie adres nie działa , zresztą widziałem go w temacie download ( nie zakładałbym nowego tematu ) . Znasz może inny link ??
PROSZĘ O PRZYKLEJENIE, ŻEBY NIE POWTARZAĆ 1000 RAZY TEGO SAMEGO
Problem raz na zawsze rozwiązany:
1. Pobieramy plik MasterServer.rar. UWAGA PLIK PO AKTAULIZACJI!
Nie piszcie że próbowaliście, bo ten plik jest tu po raz pierwszy i działa na instalce cs'a od seby (dzięki)!
2....
http://i742.photobucket.com/albums/xx66/wowebook/ebook/Web_Servers_Lab.gif
Web Servers Lab
Video Training | 919MB
Video 1
Concepts Video
This video is beneficial because you will examine certain terms that you will need to know to successfully setup and administer an IIS Server.
W najbliższym czasie mam zamiar zakupić 20 slotowy publiczny serwer counter-strike:source w firmie og-server w lokalizacji Warszawa i chciał bym poznać waszą opinie na temat tej firmy.
Pozdrawiam.
Czy jest możliwość dodania serwera do wyszukiwarki Internet po jego włączeniu. Nie mam możliwości zmiany komendy poprzez którą włącza się serwer, aby dodać -master. Czy da się to jakoś zrobić od strony gry ?
Witam.
Dziś chciałem zacząć przygode z cs-em lecz po sciągnięciu wersji v7, patcha v23 i master server i zainstalowaniu tego wszystkiego (czytałem jak zainstalować i raczej wszystko dobrze zrobiłem) nie ma serwerów ;(. błąd: "Could not contact master game server to retrieve server list. co mam...
Nie wiedziałam gdzie dać posta więc daje tu :P
Program po którego zainstalowaniu w favorites będą wam się wyszukiwać serwery non steam.
Po pobraniu wypakować do platform/config w formacie vdf.
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Pewnego dnia kolega na gadu gadu przesłał mi pliczek '' master servers ''
Zainstalowałem zrobiłem to co trzeba, wszedłem w cs patrzę, a na internecie 4 servery i jeszcze nie da się na nie wejść. Ale za to gdy wszedłem w zakładkę favorites pokazało mi się około 1,5 tysiąca serverów z tego 70% jest...
Dzien dobry wiem ze już był ten temat ale samo sie tam naprawilo ja mam ten problem juz miesiac i nic a nic o tóż gdy włączam cs to mi sie pojawia taki problem
stało mi sie to po ztuningowaniu cs np gdy zainstalowałem nowe bronie cs do cs nie do HLDS robiłem 3 razy formata 5 razy instalowalem CS...
Mam pytanko mam server hlds i nieraz mi sie wyłancza moge prosic o komende aby server sie automatycznie sie odpalal jak sie wylaczy:
W sof2 wyglada nastepujaco:
cd.. start sof2mp.exe +set fs_game RPMPro +set dedicated 2 +set g_gametype tdm +exec RPM.cfg +mapcycle +net_port 20200
Prosze o...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u