Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Nie można się połączyć z serwerem.:

,

Popularne odwołania do tej strony: skype nie chce sie połączyć, skype nie może się połączyć, skype nie moze sie polaczyc, jak połączyć się z serwerem aqq, cs nie chce się łączyć z serwerem, nie mogę połączyć się ze skypem, anno 1404 jak stworzyć serwer, logowanie sie na skype, nie mogę połączyć się z serwerem skype, skype nie działa nie moze sie polaczyc, program skajp nie może się połączyć, co zrobić gdy skype nie chce się włączyć, blad skype nie moze polaczyc sie, skype się nie chce włączyć, co zrobic jesli skape nie może się połaczyc, skeyp nie moze sie wlaczyc, nie moge polaczyc sie ze skypem, jak podłaczyc skype, skype nie chce wlączyć, skype nie chce sie połączyc, skype nie moze sie połączyć, nie mogę połączyć się ze skype, skype nie może połączyć się z serwerem, skype nie moze sie polaczyc co zrobic, skype nie moze polaczyc sie z serwerem

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 5839
Narzędzia wątku

Nie można się połączyć z serwerem.

ScorpiOOn is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.

Mam taki problem, że nie mogę się połączyć z żadnym serwerem. Nie ważne na jaki serwer próbuję wejść, podczas łączenia się zawiesza i nic się nie dzieje, csa w tedy mogę wyłączyć wyłącznie poprzez ctrl + alt + delete i nic. Ostatnio mam co raz więcej problemów ze steamem i mam go już serdecznie dosyć. Nie dawno steam mi się przez dwa dni włączyć nie chciał, bo było praktycznie to samo, ładował się (łączył) i tak w nieskończoność, a teraz to samo podczas łączenia się z serwerami w Csie.
Cs to super gra, ale sam steam jako program to największe gówno jakie w życiu widziałem :/
Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże.

Żegnam

Odp: Nie można się połączyć z serwerem.

KaIteU is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Reinstal powinien pomódz mialem podobne problemy i pomógł
pozdro

Odp: Nie można się połączyć z serwerem.

bluSkay.aka is Offline
Tata Neo i Taza

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

A jeżeli wcześniej Ci chodził steam, zrób reinstal, a jak jeszcze masz problemy z nim to chyba jakiegoś syfa na kompie masz...

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Nie widać/nie moge się połączyć z serwerem
Witam.Mam problem z serwerem CS na VPSie na CentOS 5.5 32bit.Serwer jest zainstalowany,odpowiednio go stawiam,brak jakichkolwiek błędów(moim skromnym zdaniem),a tu kicha,brak serwa,nie można dołączyć.Screeny z konsoli z vSprehe. VPS jest z exone.pl 1GHz procek 512MB RAM 10GB 5Mbit łącze Proszę o...
Problemy z HLDS
[Non Steam] NIE CHCE MNIE POŁĄCZYĆ Z SERWEREM. HELP!
Witam. Mam taki problem: Mam viste i cs mi śmiga, lecz gdy wchodzę w listę serwerów, wybieram jakiś ładuje się, ładuje i wyłącza się ;/ Co zrobic?
Problemy z CS 1.6
Nie można się połączyć z serwerem - serwer niewidoczny
Siema, postawiłem serwer cs 1.6 steam (wgrany adminmod + metamod) na serwerze vps linux, odpalam go na screen, serwer chodzi, ale nie moge do niego dołączyć (serwer jest w ogóle niewidoczny). Jak dodaje go do ulubionych nie ma go na liście, spawdzam opcją Find games at this adress... i tez nic nie...
Problemy z HLDS
Problem z serwerem - nie można włączyć
Mam problem z serwerem który polega na tym że nie da się go włączyć. Problem zaistniał gdy wgrałem 2 protokoły. Serwer stoi na hostingu Multi-host.pl Wpisek z logów: annot exec './hlds_run': Permission denied Proszę o pomoc
Problemy z HLDS
[Steam] Nie mogę sie połączyć z zandym serwerem
Witam ZAinstalowalem wczoraj cs 1.6 steam.Kiedy chcailem się połączyc z serwerem po napisie Establishing network connection to server... gra sie wiesza.Probolwaem wiele rzeczy zaporami, antivirusami itd.Mam win7.Prosze o pomoc jeżeli ktos postkał sie z takim problemem i go rozwiązał.
Problemy z CS 1.6
[Non Steam] Cs się wyłacz gdy chcę się połączyć z serwerem
Siema. Mam problem z Cs Non Steam. Otóż właczam cs wszystko git dopóki nie zaczne się łączyć z serwem, wtedy cs się wyłącza.I mam pytanie czy jest coś do poradzenia zamiast reinstall?? :( Tego który mi pomoże dam 2 gibony. Czekam na odp. :) Pozdrawiam
Problemy z CS 1.6
Nie moge połączyć się z żadnym serwerem
Mam problem otóż nie moge połączyć się z żadnym serwerem gdy prubóje pojawia mi się tylko komunikat "Failed to contact game server" Mam zainstalowanego patch'a v23. Ale problem pojawił się po tym jak zmieniłem dostawce internetu (z radiówki na radiówke), i myśle że to ma związek z tym problemem bo...
Problemy z CS 1.6
BŁĄD: Nie można połączyć się z serwerem MySQL
Witajcie! Dopiero dzisiaj zrobiłem tak jak w poprzednim temacie powiedział mi major. Wrzuciłem wszystkie stare pliki, które były od razu przy zakupie hostingu i wrzuciłem ze "starej" strony Strona Klanu Skill Gaming wszystkie pliki z tamtego serwera ftp na serwer ftp hostingu na boo.pl. Wszystko...
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Nie można połączyć się z serwerem MySQL
Witam mam pewien problem. Wczoraj stronka ładnie chodziła a dzisiaj... Wchodze a tu taki komunikat: Wersja webSPELL: 4.01.02 Wersja PHP: 4.4.4-8+etch4yoyo1 Wersja MySQL: BŁĄD: Nie można połączyć się z serwerem MySQL For support visit webspell.org
Archiwum forum
Jak wyłączyć ?
Witam, Jaki plugin za to odpowiada ? plugin czy ustawienie ? Chcem to całkowicie wyłączyć http://img206.imageshack.us/img206/2779/sdng8.jpg Prosze po pomoc. Mam SerWer PacK AMX - Center (Shooters.pl) ze stronki amx-center.com :)
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz