Popularne odwołania do tej strony: i get kicked from cs servers for outdated client, this server is using an older protocol 47, this server is using an older version 47, cs 1.6 this server is using an older protocol 47 than your client 48 ., counter strike older newer protocol, nie moge dodawac serverow do fa, counter strike cant enter server different protocol version, protocol outdated 48 counter strike, nie moge wejsc na serwer outdate client
Witam!
Podczas wchodzenia na server pojawia mi się błąd.
Oto jego treść:
This server is using an older protocol (47) than your client (48). If you believe this server is outdated, you can contact the server administrator at (no email address specified)
Nie wiem o co z tym chodzi więc zgłaszam się do was po pomoc.
Odp: Nie mogę wejść na server bo: Server is using older protocol (47) prosze o pomoc
siema mam większy problem
kiedyś miałem non-steam i był ten sam problem, ale teraz kupiłem steam'a.
Myślałem że to pomoże, ale nic ten sam problem
za każdym razem gdy podłączam się do serwera lub stawiam serwa zawsze zacina się przy ładowaniu-
zawsze zacina się w tym samym miejscu przy...
Witam :hi: .
Ostatnio po reinstalu servera nie moge wyslac na server edytowanego pliku maps.ini, przez co nie moge dodac nowych map na server.
Gdy edytuje plik i wbiore zapisz, wyskakuje ze plik maps.ini zostal edytowany czy chce go wyslac ponownie na server, biore tak. Nastepnie : docelowy...
Mecze sie z tym problemem juz 3 dni...probowalem reinstalki nowej instalki patchow masterserverow = dupa. Ani mi nie dziala masterservers ani nie moge sie polaczyc z zadnym serwerem. O dziwo nie moge wylaczyc firewalla, zaznaczam wylacz ok mimo to ze pisze ze jest wylaczony jak wchodze w centrum...
Witam, chciałbym wiedzieć dlaczego nie mogę wejść na żaden serwer w Counter Strike 1.6 non steam?
Gdy naciskam normalnie aby na niego wejść, nie ładuje się nic i odrazu pisze "Connection to server timed out."
może to przez to ze ostatnio używałem WH?
proszę o pomoc
z góry dziękuje
Witajcie
Ostatnio robilem sobie formata na kompie.Żeby miec spokoj nagralem sobie mojego cs non steam na plytke.Instalacja niby szla normalnie ale gdy wchodze na serwer wyskakuje mi takie cos:
http://img72.imageshack.us/img72/2176/csym3.th.jpg
Nigdy nie spotkalem sie z takim problemem i nie wiem...
Witam, od wczoraj nie mogę grać na większości sewów w cs... przy logowaniu się na serwer wyskakuje mi okienko z takim napisem:
This server is using a newer protocol(48) than your client (47). You should check for updates to your client.
http://img406.imageshack.us/my.php?image=csvq9.png
Proszę o...
-> Nazwa:Street Warriors Public Server
-> IP: 91.121.107.54:27014
-> Typ serwera: NonSteam
-> Tryb rozgrywki: FFA
-> Sloty: 16
-> FriendlyFire: ON
-> Pingi: 30-60
-> Czas mapy: 25minut
-> Godziny uptime: 24/7
-> Strona i forum: cs.pow3r.pl/forum
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
SIEMKA .... od 2 dni nie chodzilem na steama . Wchdozac dzisiaj na serwer STEAM wywalalo mnie po kilku sekundach i wyskakiwala mi infermacja " you have been disconnect from the server. reason : error verifying steam user ID ticket ( server was unable to contact the authentintion serrver)" ale to...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u