Popularne odwołania do tej strony: how to set updaterate and cmdrate in cs 1.6 server, interp config, counter strike 1.6 config tuning, configuracion para tener el interp 0.01, como cargar una cfg cs ex_interp, cs 1.6 cfg tuning, configuration forest download cs 1.6
Witam mam taki problem otóż nie mogę ustawić intrpu 0.01 tylko ustawia mi się 0.0282... i wiem że mogę to zmienić za pomocy ustawień w config <ale gdzie jest u mnie config mógł by ktoś pomóc <nie mam folderu ze cs>
Witam. Mam taki problem, iż ustawiłem sobie ex_interp 0.01 w config.cfg i userconfig.cfg i dałem tylko do odczytu, niestety gdy wbije na serwer zmienia się na 0.1. O co chodzi? Proszę, posawie gibona
Mam problem z interpem. W config.cfg mam 0.01 wpisane i w userconfig tez 0.01 a w cs mi zmienia na jakies 0.555555 -.- Co mam z tym zrobić aby był 0.01 ? Bo trafić nie moge na tym..
Moze by tak wprowadzić wymuszanie interpu przez server? Nie koniecznie jako plugin ,ale moglo by byc na 0.01 bo te male przeskoki sa denerwujące, z pewnością każdy wie co mam na mysli
witam, otoz mam pytanie jak w konsoli wpisuje interp 1 to mi wyskakuje interpol OFF (cos takiego) to wlasnie na czym sie lepiej gra? bo kolega mi mowil ze na OFF to lepiej banie wchodza. A i jeszcze jedno jak mam na OFF to pociski mi wylatuja i nie znikaja czy da sie je jakas wylonczyc ale zeby...
W cfg ustawilem sobie interp 0.1. Wchodze w "CS" / konsole/pisze ex_interp wyskakuje ex_interp is "0.1" lecz pogralem z 2h patrze znowu i mam ex_interp "0.01".Co sie dieje pomocy
Z gory dziex.
siema, mam takie pytanko o co chodzi z tym interpem 0.01?? jak go moge ustawic?? mam dobrego kompa i neta 2mega a ping 100, 200. ma to jakis zwiazek z tym?? tak samo robilem wszystko na hz toolsie wszystko obliczylo tylko nie wiem co potem zrobic trzeba jakies komendy(rate, cl_updaterate) gdzies...
Nie wiedzialem gdzie napisać, więc napisałem tutaj. Jak odpalam cs-a (STEAM) za każdym razem mój interp to 0.1. Czy istnieje jakiś sposób, żeby ustawiał się on na 0.01?
I jeszcze jedno: Mój Fps cały czas skacze. Mam go pomiędzy 30- 90.
Jak go ,,usztywnić''
Pozdro i Proszę o pomoc.
Witam, otóż chciałbym poprosić o pomoc w robieniu odpowiedniego dla mnie configa:)
chodzi mi o
Rate
Cl_updaterate
Cl_cmdrate
fps_max
ex_interp
Zeby jak najlepiej smigalo na Livebox 512kb(niedlugo UPC 10mb:D ale narazie config pod Neo), Palit GeForce8600gt256mb, gigabyte ga-945gcm, Intel(R)...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u