Popularne odwołania do tej strony: hldj, hldj poradnik, hldj cs 1.6, hl dj, hldj anleitung, hldj w cs 1.6, problem hldj, jak ustawic hldj, hldj jak, jak uzywac hldj do cs 1.6, how to use hldj in cs 1.6, poradnik hldj, poradnik do hldj, hldj l4d2 poradnik, hl dj poradnik, 1.6 hldj sounds, jak skonfigurować hldj cs 1.6, cs hldj
Siema
Mam problem otóż:
Może mi ktoś powiedzieć jak skonfigurować HLDJ ?
Mam programik ale nie wiem jak go używać oraz jak przekształcić muze.
Z góry dzięki za pomoc
Witam. Na forum są już o tym tematy, a w żadnym nie ma odpowiedzi na ten problem. Mam Css non steam. Zainstalowałem poprawnie ten program. Po włączeniu "Play", żeby gra się włączyła wyskakuje błąd: Could not launch game application.
Dodam że mam najnowszą wersję HLDJ: hldj 1.5.05 beta
...
Film przedstawia jak zainstalować i poprawnie skonfigurować program HLDJ do puszczania muzyki w grach z silnikiem Half-Life i Source. Będziesz mógł puszczać dowolne utwory, podkłady muzyczne i śmieszne pliki audio. Wszystko co chcesz aby zabawić słuchaczy.
...
Siemka. Nie wiem czy to dobry dział, ale można spróbować. Otóż mam problem z programem HLDJ. Mam CSSa non-steam i nie mogę uruchomić gry przez ten program, bo od razu chce steama włączać :(
Jak zrobić, żeby można było włączać ten program z grą non-steam?
A więc przejdę do rzeczy .HLDJ gdy robię jak należy wszystko razem z tutorialem jest jeden problem
mowili mi że program musi uruchomić grę żeby działało ale w tym tkwi problem
http://img17.imageshack.us/img17/1828/beztytuurl.png
Proszę bardzo o rozwiązanie problemu Postawie Gibona i Z Góry...
Witam,
Na początek chciałbym uprzedzić że użyłem opcji "szukaj" i nie znalazłem żadnego tematu dotyczącego HLDJ.
Problem w tym że pobrałem HLDJ (bo HLSS mi nie działało) ze stronki www.fpsbanana.com i nie było żadnego poradnika jak to uruchomić , czy trzeba skonfigurować muze , czy trzeba...