Chodzi o to ze co zmienią mapę na serverze to automatycznie resetują mi się ustawienia, sterowania wszystkiego -,-
Pomożecie ?
|
|
Chodzi o to ze co zmienią mapę na serverze to automatycznie resetują mi się ustawienia, sterowania wszystkiego -,-
Pomożecie ?
Upewnij się, że config.cfg w katalogu cstrike_polish NIE jest "tylko do odczytu". Zapisz swoje ustawienia w pliku userconfig.cfg (trzeba utworzyć) w tym samym katalogu. Możesz skopiować interesujące cię linie z config.cfg. Przy każdym uruchomieniu CSa i zmianie mapy gra wykonuje plik config.cfg. Na jego końcu standardowo powinna być linia: "exec userconfig.cfg", co spowoduje uruchomienie ustawień z twojego userconfiga. Trzeba pamiętać, żeby w userconfig.cfg nie znalazło się: "exec userconfig.cfg", bo gra się zapętli (czyli nie kopiować całego config.cfg). Oprócz tego, ustawień z userconfiga nie będzie dało się zmienić w opcjach CSa.
stworzyłem userconfig.cfg skopiowałem all z cofing.cfg oprócz tego exec userconfig.cfg i gdy wchodzę na serwer to znów muszę ręcznie ustawiać sterowanie, prędkość myszy itp :/ jest to denerwujące
reinstal cs :)
I tak zrobię
reinstal cs a jak nie pomoze to format kompa
| « Jak zmienic nick do cs uzywajac tablicy znakow ? [NIEDZIALA] | Problem z skinami(te same) » |