Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Pomóżcie z celownikiem awp proszę!!:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: jak usunac celownik do awp na steam, gdzie wrzucic celownik do awp cs, jak usunac napis z pod celownika w cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1706
Narzędzia wątku

Pomóżcie z celownikiem awp proszę!!

Cypis7 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam!
Proszę o pomoc z celownikiem awp!
Zamontowałem sobie celownik do awp

mam celownik a za celownikiem CZARNY KWADRAT

Proszę pomóż ktoś (jak go usunąć??)

Ps
Mam steam na innych forach odpisywali ,,kup sobie steam"

Odp: Pomóżcie z celownikiem awp proszę!!

Novi is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Masz 1 wersję robioną przez gracza - nie wyszła. Jak chcesz celownik wpisz w wyszukiwarke Wiaderkową info. Bo naprawde opcja szukaj nie Gryzie.

Bower is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Usuń plik v_awp.mdl oraz v_scout.mdl z folderu cstrike/models.

Patryk_97 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

też mam to. jak usunełem v_awp.mdl i v_scout.mdl nie mogłem grać . co robić??????

maQ94 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

instalinij od nowa steam

www.splclan.boo.pl <---- WBIJAC PLZ

v1rooz is Offline
Banned

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

NIE odswiezac starych tematow ! jest pelno o tym na forum.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] Błąd prosze pomóżcie
Prosze o pomoc z tym błedem wchodze na serwer i wyskakuje mio takie cos( nie mam steam ).
Problemy z CS 1.6
Pomóżcie mi, proszę
Proszę pomużcie mi w tym temacie : http://www.forums.wiaderko.com/instalacja-cs-s-steam-i-non-steam/304851--a.html
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
CS:S. Poza częstotliwością.! Proszę. Pomóż
Cześć. Mam taki problem, gdy grałem w counter strike source chciałem zmienić rozdzielczość i zobaczyłem, że mogę użyć opcji LCD (czy coś w tym stylu). Gdy zaakceptowałem zmiany monitor przeszedł jakby w stan wstrzymania, po czym ukazała się informacja od monitora "Poza Częstotliwością". Nie mam...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
[Non Steam] sprites/scope_arc_nw.tga. Pomożcie, proszę!
Właśnie ściągnąłem cs'a 1.6 i kiedy włączam go i wbijam się na serwer to wyskakuje mi taki błąd: Could not download sprites/scope_arc_nw.tga: File has no data. Ściągnąłem już ten plik scope_arc_nw.tga i włozyłem w folder sprites, i nadal nie działa. ;[ Pomóżcie!! Proszę!!
Problemy z CS 1.6
prosze pomóżcie poszukac szablonu
siemka szukam takiego szablonu jaki jest na tej stronie Smile prosze o podanie linka do strony na ktorej bede mogl zakupic lub sciagnac ten oto szablon dziekuje radio-xena.com
Tworzenie - projektowanie stron www
PIT 11. Pewien problem. Proszę pomóżcie.
Jak wiadomo za dobrze się w naszym kraju nie dzieje. Każdy dłubie tyle ile się tylko da dla siebie. Niebawem muszę złożyć zeznanie podatkowe PIT-11. Otóż mam pewien problem. Zostałem zatrudniony przez pracodawcę od dnia 1 grudnia 2008 roku. Zatrudniono mnie do końca marca roku 2009. Pensję za...
Biznes
Logo Prosze Pomóżcie dam +++++
Witam potrzebuje loga do klanu będę bardzo wdzięczny oraz dam + :) Wzór : SLUCHAWKI ALBO COS NAPIS INTERACTIVE.GAMERS NAPIS SINCE 2008 W jakiejs ramce albo tarczy
Prośby o wykonanie grafiki
PROSZE POMÓŻCIE
Mam problem bo gdy wgrywam pluginsy to zaden z nich nie dziala na moim servie choc robie to chyba dobrze wiec co moze byc nie tak ?? A i jeszcze jak moge zrobic admina ale prosze o dokladny opis bo jestem zielony w tych sprawach ;) Prosze o szybka odpowiedz dzieki z gory xD
Problem z pluginem AMX/AMXX
!! Pomóżcie proszę !!s
Ściągnąłem ostatnio z kolegami CSa 1.6 i patcha do tego, Ale nie możemy razem grać , bo jak tylko próbuję wejść Do nich na gre to pojawia mi się taki komunikat : " LAN servers are restricted to local clients (class C). " Mój brat powiedział mi że to chyba przez to że ja mam...
Problemy z CS 1.6
Prosze pomóżcie.
Moi szanowni koledzy z wiaderka mam taki problem z gra css. uruchamiam gre i mi nic nie widac znaczy sie mam jakąś dziwną rozdzielczośc ze nic nie widze mozecie mi pomóc?
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz