Cześć.
Mam taki problem, gdy grałem w counter strike source chciałem zmienić rozdzielczość i zobaczyłem, że mogę użyć opcji LCD (czy coś w tym stylu). Gdy zaakceptowałem zmiany monitor przeszedł jakby w stan wstrzymania, po czym ukazała się informacja od monitora "Poza Częstotliwością". Nie mam...
Właśnie ściągnąłem cs'a 1.6 i kiedy włączam go i wbijam się na serwer to wyskakuje mi taki błąd:
Could not download sprites/scope_arc_nw.tga:
File has no data.
Ściągnąłem już ten plik scope_arc_nw.tga i włozyłem w folder sprites, i nadal nie działa. ;[
Pomóżcie!! Proszę!!
siemka szukam takiego szablonu jaki jest na tej stronie Smile prosze o podanie linka do strony na ktorej bede mogl zakupic lub sciagnac ten oto szablon dziekuje
radio-xena.com
Jak wiadomo za dobrze się w naszym kraju nie dzieje. Każdy dłubie tyle ile się tylko da dla siebie. Niebawem muszę złożyć zeznanie podatkowe PIT-11. Otóż mam pewien problem. Zostałem zatrudniony przez pracodawcę od dnia 1 grudnia 2008 roku. Zatrudniono mnie do końca marca roku 2009. Pensję za...
Witam potrzebuje loga do klanu będę bardzo wdzięczny oraz dam + :)
Wzór :
SLUCHAWKI ALBO COS
NAPIS INTERACTIVE.GAMERS
NAPIS SINCE 2008
W jakiejs ramce albo tarczy
Mam problem bo gdy wgrywam pluginsy to zaden z nich nie dziala na moim servie choc robie to chyba dobrze wiec co moze byc nie tak ??
A i jeszcze jak moge zrobic admina ale prosze o dokladny opis bo jestem zielony w tych sprawach ;)
Prosze o szybka odpowiedz
dzieki z gory xD
Ściągnąłem ostatnio z kolegami CSa 1.6 i patcha do tego, Ale nie możemy razem grać , bo jak tylko próbuję wejść Do nich na gre to pojawia mi się taki komunikat :
" LAN servers are restricted to local clients (class C). "
Mój brat powiedział mi że to chyba przez to że ja mam...
Moi szanowni koledzy z wiaderka mam taki problem z gra css. uruchamiam gre i mi nic nie widac znaczy sie mam jakąś dziwną rozdzielczośc ze nic nie widze mozecie mi pomóc?
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u