Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu Dobry sprzęt a CS sie tnie :(:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 340
Narzędzia wątku

Dobry sprzęt a CS sie tnie :(

adek1 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.

Na starcie pragne napisac, iz przeszukalem forum z tagami 'ustawienia grafiki', 'ge force', 'zacina', 'scina' i inne, przejrzałem takze wiekszosc tematów dotyczących FPS jednak odpowiedzi nie znalazłem, ale wydaje mi sie ze taki temat musiał gdzieś być więc jeżeli był to prosze o przekierowanie a nie od razu kasowanie posta.

Problem wyglada nastepujaco:
Przy sprzecie 2 rdzenie Athlon po 2,1Ghz, 1Gb DDR2, grafa Ge Force 7600 GS 256mb CS sie tnie a wlasciwie bardziej laguje :/ Neta mam dobrego, pingi na sewerach, ktorych gram po 10-30 i NIE skacza do 100, ale owe 'sciny' bardzo przypominają lagi. Nie jest to wina serwerów, gdyż inni gracze z pingami po 70-80 takich problemow nie odczuwaja. Do calego sprzetu mialem zainstalowane sterowniki z plyty instalacyjnej, ktora dostalem przy zakupie PC, teraz PC jest swiezo po formacie, zainstalowałem najnowsze sterowniki do plyty glownej (chip, vga, audio itd) ze strony producenta i najnowsze do karty graficznej rowniez ze strony producenta. Uzywam systemu XP Prof Sp3, fpsy mam ustawione na max 100 poprzez wylaczenie synchr. pionowej w ustawieniach karty, wiec gdzie tkwi problem? W grze zarowno gamma jak i brigh mam ust. na max ze wzgledu na słaby monitor i ofc Open GL, 800x600 i 32bit.

Kombinowałem troche sam w ustawieniach grafy i faktycznie, owe 'sciny' wystepuja w zaleznosci od ustawien rzadziej lub czesciej, natomiast sam nie potrafie ustawić karty żeby nie było ich wgl. Ten post to moja ostatnia deska ratunku wydaje mi się, że musze grafike ustawic pod program 'Half Life' tylko JAK?

Mam nadzieje, że ktoś jest zoorientowany w temacie i mi pomoże, mam na myśli owe ustawienia:

http://img141.imageshack.us/i/84884117.jpg/

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Czy dobry sprzęt
Witam chciałem zasięgnąć porady co myślicie o tym sprzęcie? Proszę również o inne propozycje w tej cenie. Chce żeby płynnie chodził nowy cod2 i takie tam na full detalach czy na tym pójdzie? Dell Vostro 430 Intel Core i5 i5-750 4GB 750GB GFGT220 DVD-RW NoOS - opis, informacje, dane techniczne
Ogólne dyskusje o sprzęcie
[Steam] Za duży ping dobry sprzęt.
Elo. Mam chyba za duży ping mój sprzęt to : Procesor 4,14 ghz Pamięć ram- 1,5 gb System operacyjny- Windows 7 Internet - Netia 7mb/s ;] Gdy ludzie mają ping po 40 ja mam 170 ;d
Problemy z CS 1.6
dobry sprzęt do 900zł żeby nowe gry chodziły np gta 4
witam mam pytanie czy byście mogli podpowiedzieć jakiś dobry sprzęt do 900zł żeby nowe gry chodziły np jak gta 4 może być sprzęt nawet używany najlepij 2 - 4 rdzeniowy PROSZĘ KIEROWAĆ PROPOZYCJĘ NA POCZTĘ bartekk418@onet.pl LUB NA FORUM
Ogólne dyskusje o sprzęcie
[Steam] Dobry sprzęt i mało fps na otwartych mapach!!
Witam mam następujący problem. Otóż ,gdy gram na rozległych, otwartych mapach (niestandardowe+zombie mod) fpsy potrafią zejść do 10!! Na standardowych mapach mam normalne stałe 100 fps niezależnie co się dzieje. Trochę irytuję mnie to ponieważ komputer mam dobry: Phenom II x3 720 (3x2.8) 2 gb...
Problemy z CS 1.6
[Steam] Mało fps'ow a dobry sprzęt.
Siema, Znowu fps'y. Skaczą do 60, a max jest 101. Kiedyś na tym samym sprzęcie wyciągałem 100 lajtowo. Teraz max jest 60. Co zrobić? Jakieś pomysły?
Problemy z CS 1.6
Sprzet Dobry??
Chciałbym się dowiedzieć od tych lepszych tzn którzy się więcej orientują :) czy ten sprzęt nizej wymieniony jest zły?? Bo czytalem dużo tematów gdzie ludzie mieli te 100fps a mieli słabsze PC'y. Ja np na tym sprzęcie nie mogę wyciągnąć więcej nic 60-50 fps przy amx_off a jak jest amx_On to...
Problemy z CS 1.6
Mało fps dobry sprzęt? Dziwnie gra chodzi?
Witam, mam problem taki, że jak wyłącze synchronizacje pionowa to mi CS dziwnie chodzi. Tak jakby tekstury gonią a nie są w jednym miejscu i takie gładkie. Mam 85 fps przy uzyciu komendy -freq 85 w opcjach uruchamiania. Nie mogę mieć 100 nie wiem dla czego lecz sprzet mam bardzo dobry. SPRZĘT: ...
Problemy z CS 1.6
Mało fps chociaż mam dobry sprzęt
Witam mam problem z ilością fps w grze cs 1.6 wersja steam. Jak gram to liczba fps skaczę od 20-40 ale ciągle prawie wynosi 25. Moj sprzet to Karta graficzna GeForce 8600 GT 256 ram, 1 gb pamięci ram, procesor 2.2 dual core. W sterownikach karty wyłączyłem synchronizację pionową, ściągnęłem sobie...
Problemy z CS 1.6
malo fps dobry sprzęt
więc tak mam problem z fps'ami . Fps skacze mi od 50 do 100 sprzęt mam dobry podam niżej wcześniej jak grałem w cs:s mialem po 260-299 fps(najwyższe ustawienia) co sie mogło stać w innych grach mam max fps np. cs 1.6 , tf2 , cod 2 i 4 , wow , dod i innych wszystkie gry mam ustawione opcje na full i...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Mało FPS, a dobry sprzęt
W grze mam mało FPS przez co mam wielkie lagi jak strzelam, ściągałem configi, obniżyłem wszystko na minimum i nic to nie dało. MÓJ SPRZĘT TO : Typ procesora Intel Celeron D 325, 2533 MHz (19 x 133) Ram 1280 MB (PC3200 DDR) Karta graficzna RADEON 9550 Secondary (128 MB) Karta...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz