Kupiłem w empiku cs Anthology czyli cs 1.6 ,cz i cz ds ale mniejsza o to.. Gram na dobrym serwie ( sysunia ) i wszyscy mają pingi po 60 - 80 a ja już z włączonym programem cFosSpead (poprawia łącze,ping) mam ping po 200 ;/ ja nie mam włączonego cFosSpeda to ping dochodzi czasem do 600 ;/ nie wiem co robić ... wydaje mi sie że jest to wina klienta steam bo gdy od czasu do czasu gram z kumplami na non_steamie to mam pingi normalne jak wszyscy(czasem mamy po 20 czasem po 90 ale wszyscy równo).. no przeważnie ja mam o 10 wyższy ale jest ok !
A co robić z tym steamem to już nie wiem ... wszystko powyłączane : gadu , niedźwiedź nawet antyviry dosłownie wszystko ,zostaje tylko cs i steam ... Pytania w sumie mam 2, jedno co robić żeby ogarnąć ten ping , drugie czy mogę grać na serwach steam przez cs'a steam ale z wyłączonym steamem ?? (chodzi o to aby był włączony tylko cs steam a to gdzie są te nowości wszystkie gry , znajomi było wyłączone) prosze o pomoc nie po to kupowałem steama żeby teraz grać na non steamie !
Z gróy thx
uzupełnienie info : mam neta (niestety neo) 1 mega na livevboxie