Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Problemy z CS 1.6

Problemy z CS 1.6 - Tutaj szukamy i rozwiązujemy problemy odnośnie Counter Strike 1.6

Tagi tematu CS wyłącza mi się zaraz po włączeniu.:

, , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: cs sie wylacza po wlaczeniu, cs wylacza sie po wlaczeniu, cs sie wlacza i wylacza, problem z cs wylacza sie, cs wlacza sie i wylacza, cs wyłącza się po włączeniu, cs się włącza i wyłącza, cs zamyka się po uruchomieniu, counter strike resetuje sie, cs mi sie wylacza po uruchomieniu steam, zcs mi sie wylcza, cs zamyka się po włączeniu, cs wylacza mi sie zaraz po wlaczeniu, cs ns uruchamia sie i zaraz się wyłącza, pulpit zmienia mi sie po wlaczeniu komputera, przy wlaczeniu laptop restartuje się forum, zaraz po wlaczeniu csa wylacza sie, gra wyłącza się zaraz po włączeniu, dlaczego wylacza mi sie po wlaczeniu cs, cs wlacza sie i sie wylacza, komputer po włączeniu wyłącza się, jak sie włącza gg, przy właczaniu cs 1.6 gra sie wyłacza, cs sie włacza i wyłacza, co zrobic jak sie wylancza cs

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 10793
Narzędzia wątku

CS wyłącza mi się zaraz po włączeniu.

lemka8 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.

Mam problem z CS'em.. Mianowicie, kiedy próbuję go włączyć, pokazuje mi się menu (bez żadnych napisów "znajdź serwery" itp.) i wyrzuca do pulpitu. Kiedyś chodził mi normalnie, lecz od czasu jak zainstalowałem Source'a tak się dzieje. Próbowałem wejść przez folder ze Steamem do folderu z 1.6, ale kiedy na niego kliknę, okno się zamyka. Help!

P.S.

Inne wersje (CZ i Source) chodzą normalnie.

Odp: CS wyłącza mi się zaraz po włączeniu.

beRRo is Offline
forumowy wyjadacz

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

wystarczy poszukać :

http://www.forum.wiaderko.com/proble...ie-wy-cza.html

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Zaraz wracam / While She Was Out (2008)
http://www.fototube.pl/pictures/6hs2oe2.jpg Tytuł Filmu: Zaraz wracam / While She Was Out (2008) Produkcja: Kanada, Niemcy, USA Gatunek: Thriller Czas Trwania: 88 minut Reżyseria: Susan Montford Scenariusz: Susan Montford, Edward Bryant
Filmy obyczajowe, dramaty
Taktyk potrzebny od zaraz!!
Klan Potrzebuje ogarniętego taktyka na mape de_inferno steam: adamek2305 gg: 1113826
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
[LAY] Potrzebny od zaraz
Typ Pracy: layout Wymiary: (jakie wymiary ma mieć dana praca) Napis: N2dW Clan 1.6 Steam Dodatkowy Napis: nie wiem na gg porozmawiamy ;) Kolorystyka: żeby wyglądało ;) Ma być wyraźnie i przejrzyście Tematyka: Klan 1.6 steam Nagroda: gibon i pieniądze Coś od siebie: zależy mi na czasie...
Prośby o wykonanie grafiki
[Non Steam] wyłączanie sie csa zaraz po starcie
Witam. Zrzucilem csa na szkolna siec w pracowni informatyki. Posiadamy jedynie dyski sieciowe dlatego umiescilem to na serwerze. Nie instalowalem tego poniewaz nie mamy pozwolenia na zmiany w rejestrze. Wszyscy wchodza przez "hl" wciskaja "change game" i cs sie odpala. Po paru sekundach samoczynnie...
Problemy z CS 1.6
Organizator od zaraz
Witam wszystkich co czytają ten temacik.Poszukuje Organizatora głownego który by był ponad wszystko ja jestem bardzo młody do tego (mam 14 lat) dlatego szukam kogoś z wiekiem najlepiej 20+ zeby on się tym zajoł nie musi być jeden może być kilku którzy mi w jakoś sposób pomogą. I wiedzą co to jest...
AeF rekrutuje od zaraz
Siema, poszukuje 3-4 ludzi ogar OD ZARAZ!!!!! POSZUKUJE: 2-3 SHOTTEROW 1 AWP PLAYER/SHOTTER Moje wymagania co do gracza: *wiek: +13 *staz ponad 1,5 roku
potrzebny newsnam od zaraz
Team BEZ-SENSU szuka newsmana! Najlepeij od zaraz:) strona: bez-sensu.pl Szukamy rowniez 1garcza do dywizji cs 1.6 Wymagania: OCZYWISCIE STEAM:S SKILL: MED DOSTEPNOSC: DUZA SKLADKI ON MIK ON TS ON
Szukam cw 5on5 od zaraz
Eloo. Szukam cw 5on5 od zaraz. Serwer on GG: 5935876 Pisac :]
sZUKAMY 2 graczy od zaraz
Siema Szukamy 2 graczy Mamy Serwer Stronke Pokoj Ts Ogarnietego Cl Sparingi tRENINngi Oczekujemy
Zaraz mnie trafi K*****a
Witam. Mam nastepujacy problem: zrobiłem sobie cofing na grafike zeby była nizszej jakośie(hight fps) i przed każdym włączeniem gry musze cofing kopjowac do katalogu z grą bo jak wyjde i wejde sie grafa przestawia i gówno daje dawanie tylko do odczytu :[ na dodatek zmieniaja mi sie opcje czyli...
Problemy z CS 1.6

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz