Popularne odwołania do tej strony: cs sie wylacza po wlaczeniu, cs wylacza sie po wlaczeniu, cs sie wlacza i wylacza, problem z cs wylacza sie, cs wlacza sie i wylacza, cs wyłącza się po włączeniu, cs się włącza i wyłącza, cs zamyka się po uruchomieniu, counter strike resetuje sie, cs mi sie wylacza po uruchomieniu steam, zcs mi sie wylcza, cs zamyka się po włączeniu, cs wylacza mi sie zaraz po wlaczeniu, cs ns uruchamia sie i zaraz się wyłącza, pulpit zmienia mi sie po wlaczeniu komputera, przy wlaczeniu laptop restartuje się forum, zaraz po wlaczeniu csa wylacza sie, gra wyłącza się zaraz po włączeniu, dlaczego wylacza mi sie po wlaczeniu cs, cs wlacza sie i sie wylacza, komputer po włączeniu wyłącza się, jak sie włącza gg, przy właczaniu cs 1.6 gra sie wyłacza, cs sie włacza i wyłacza, co zrobic jak sie wylancza cs
Mam problem z CS'em.. Mianowicie, kiedy próbuję go włączyć, pokazuje mi się menu (bez żadnych napisów "znajdź serwery" itp.) i wyrzuca do pulpitu. Kiedyś chodził mi normalnie, lecz od czasu jak zainstalowałem Source'a tak się dzieje. Próbowałem wejść przez folder ze Steamem do folderu z 1.6, ale kiedy na niego kliknę, okno się zamyka. Help!
http://www.fototube.pl/pictures/6hs2oe2.jpg
Tytuł Filmu: Zaraz wracam / While She Was Out (2008)
Produkcja: Kanada, Niemcy, USA
Gatunek: Thriller
Czas Trwania: 88 minut
Reżyseria: Susan Montford
Scenariusz: Susan Montford, Edward Bryant
Typ Pracy: layout
Wymiary: (jakie wymiary ma mieć dana praca)
Napis: N2dW Clan 1.6 Steam
Dodatkowy Napis: nie wiem na gg porozmawiamy ;)
Kolorystyka: żeby wyglądało ;) Ma być wyraźnie i przejrzyście
Tematyka: Klan 1.6 steam
Nagroda: gibon i pieniądze
Coś od siebie: zależy mi na czasie...
Witam. Zrzucilem csa na szkolna siec w pracowni informatyki. Posiadamy jedynie dyski sieciowe dlatego umiescilem to na serwerze. Nie instalowalem tego poniewaz nie mamy pozwolenia na zmiany w rejestrze. Wszyscy wchodza przez "hl" wciskaja "change game" i cs sie odpala. Po paru sekundach samoczynnie...
Witam wszystkich co czytają ten temacik.Poszukuje Organizatora głownego który by był ponad wszystko ja jestem bardzo młody do tego (mam 14 lat) dlatego szukam kogoś z wiekiem najlepiej 20+ zeby on się tym zajoł nie musi być jeden może być kilku którzy mi w jakoś sposób pomogą. I wiedzą co to jest...
Siema, poszukuje 3-4 ludzi ogar OD ZARAZ!!!!!
POSZUKUJE:
2-3 SHOTTEROW
1 AWP PLAYER/SHOTTER
Moje wymagania co do gracza:
*staz ponad 1,5 roku
Team BEZ-SENSU szuka newsmana! Najlepeij od zaraz:)
strona: bez-sensu.pl
Szukamy rowniez 1garcza do dywizji cs 1.6
Wymagania:
OCZYWISCIE STEAM:S
SKILL: MED
DOSTEPNOSC: DUZA
SKLADKI ON
MIK ON
TS ON
Witam. Mam nastepujacy problem: zrobiłem sobie cofing na grafike zeby była nizszej jakośie(hight fps) i przed każdym włączeniem gry musze cofing kopjowac do katalogu z grą bo jak wyjde i wejde sie grafa przestawia i gówno daje dawanie tylko do odczytu :[ na dodatek zmieniaja mi sie opcje czyli...
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u