Siema. Mam taki problem. Kiedy oglądam tabele wyników (tab) to nie pokazują mi się avatary... Rozdziałke mam 1280x1024...
|
|
Siema. Mam taki problem. Kiedy oglądam tabele wyników (tab) to nie pokazują mi się avatary... Rozdziałke mam 1280x1024...
Jeśli grasz na takiej rozdzielczości to wina leży po stronie serwera. Serwer nie jest zaktualizowany.
serwer nie jest aktualizowany bądź gracze nie mają steama.
Zalezy od rozdzielczosci.Jezeli grasz na 800x600 nie widzisz avatarow.Albo gracze to non steamwce
Gracze na 100% mają steam, bo gram na serverze steam only... Wcześniej były avatary, a dzisiaj nie ma :D Na innych serverach to samo...
Problem może leżeć po stronie bibliotek steama, ale wydaje mi się, że raczej jest to wina serwera/serwerów, na których grasz.
A na innych serwerach widzisz? Jeśli tak to wina leży po stronie serwera. Jeśli nie to wina jest po stronie steama/plików gry :))
Na żadnych serverach nie widzę avatarów...
Nie możliwe... Pokombinuj z rozdzielczością. Od +1204x768 widać awki... Może coś masz inaczej i będzie widać akurat w tej rodzielczości.. Sam nie wiem jak ci pomóc.
// EDIT: Hmmm... A może tak. W ustawieniach steama zaznacz "Włacz synchronizacje Steam Could..." potem "włącz dostęp do społeczności steam w grze" usuń obecny CFG.
Jak nie pomoże reinstal Steama :))
PoZDRo
Ostatnio edytowane przez Smetek. ; 26-01-2011 o 21:32
Poczekaj kilka dni. Kilka razy miałem coś takiego i zawsze samo przechodziło :)
| « problem z pingiem:( | dziwny bind » |